Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Haarlem

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Haarlem

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Haarlem

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Haarlem.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Haarlem.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Haarlem zoals o.a. Amsterdamsewijk, Boerhaavewijk, Delftwijk, Duinwijk, Europawijk, Haarlemmerhoutkwartier, Houtvaartkwartier, Indischewijk, Meerwijk, Molenwijk, Oude Stad, Parkwijk, Slachthuiswijk, Spaarndam, Te Zaanenkwartier, Ter Kleefkwartier, Transvaalwijk, Vogelenwijk, Vondelkwartier, Waarder- en Veerpolder, Zijlwegkwartier, Archimedesbuurt, Architectenbuurt, Bakenes, Binnenstad, Bloemenbuurt, Boerhaavevaart, Bomenbuurt-oost, Bomenbuurt-west, Bosch en Vaart, Buitengebied Zuiderpolder, Burgemeesterskwartier, Burgwal, Componistenbuurt, Cremerbuurt, De Burgen, De Eenhoorn, De Goede Hoop, De Krim, Dietsveld, Ellertsveld, Erasmusbuurt, Florapark, Frans Halsbuurt, Garenkokerskwartier, Geleerdenbuurt, Geneesherenbuurt, Generaalsbuurt, Geschiedschrijversbuurt, Haarlemmerhout, Hasselaersbuurt, Hekslootpolder, Hondsbos-Dever, Karolingenbuurt, Kleverpark-noord, Kleverpark-zuid, Koninginnebuurt, Kruidenbuurt, Kruistochtbuurt, Kunstschildersbuurt, Kweektuinbuurt, Landenbuurt, Leidsebuurt-oost, Leidsebuurt-west, Medanbuurt, Meerwijkplas, Meeuwenbuurt, Molenplas, Molukkenbuurt, Muiderkring, Nachtegaalbuurt, Natuurkundigenbuurt-oost, Natuurkundigenbuurt-west, Nelson Mandelabuurt, Nieuw-Guineabuurt, Nobelprijsbuurt, Noorderhout, Oosterduin, Oud Spaarndam, Oude Amsterdamsebuurt, Oude Spaarndammerpolder, Patrimoniumbuurt, Planetenbuurt, Poelpolder-noord, Poelpolder-zuid, Potgieterbuurt, Professorenbuurt, Ramplaankwartier, Reinaldapark, Ripperdabuurt, Rivierenbuurt, Roemer Visscherbuurt, Romolenpolder-oost, Romolenpolder-west, Rozenprieel-noord, Rozenprieel-zuid, Saeftinge-Nemelaar, Schoolenaer, Schoteroog en Veerpolder, Schoterveenpolder, Schrijversbuurt, Sinnevelt, Soendabuurt, Spaarndammerpolder-zuid, Spijkerboorbuurt, Sportliedenbuurt, Stationsbuurt, Stedenbuurt-oost, Stedenbuurt-west, Sterrenbuurt, Tuinbouwgebied-noord, Tuinbouwgebied-zuid, Van Aemstelbuurt, Van der Aart Sportpark, Van Galenbuurt, Van Schendelbuurt, Van Zeggelenbuurt, Veldzigt, Verzetsliedenbuurt, Vijfhoek, Waarderpolder, Waddenbuurt, Welgelegen, Weltevredenbuurt, Winkelcentrum Schalkwijk, Zeeheldenbuurt, Zuid-Schalkwijkerweg, Zuiderhout, Zuiderpolder-noord, Zuiderpolder-zuid.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Haarlem behoort tot de middelgrote steden in de Randstad. Tot de gemeente Haarlem behoren de stad Haarlem en het westelijke deel van het dorp Spaarndam. Haarlem wordt voor het eerst genoemd in een document uit de 10e eeuw. In 1245 kreeg het stadsrechten van Willem II van Holland. Aan het eind van de middeleeuwen was Haarlem een van de belangrijkste steden van Holland geworden. In de Vroegmoderne Tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.De plaatsnaam Haarlem is waarschijnlijk een verbastering van Haarloheim of "Haralem". Het in het Nederlands verouderde heim hangt samen met heem, dat 'woonplaats' betekent. Haarlo of Hara hangt samen met harula, een verkleinvorm van haar (zandige rug).[3] Ook is het mogelijk dat de naam als geheel 'woonplaats gelegen op een hoge zandgrond in het bos (lo)' zou kunnen betekenen. De precieze oorsprong is echter niet helemaal duidelijk, dit komt doordat het woord haar destijds veel verschillende betekenissen had.In de Vroegmoderne Tijd stond Haarlem bekend als de schildersstad. Dankzij zijn ligging in het noorden van de Bollenstreek heeft de stad tegenwoordig ook de reputatie de Bloemenstad te zijn. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven