Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Zaanstad

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Zaanstad

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Zaanstad

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zaanstad.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zaanstad.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Zaanstad zoals o.a. Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Achtersluispolder, Boerejonkerbuurt, Bomenbuurt, Burgemeestersbuurt, Centrum, De Zuid, Guisveld, Havenbuurt, Het Eiland, Hoornseveld, Industriebuurt, J.J. Allanbuurt, Kalf, Kalverpolder, Karnemelksepolder, Kogerveld, Krommeniedijk, Langeheit, Middel, Noorderham, Noorderhoofdbuurt, Oud Koog, Oud West, Oud Zaandijk, Parkrijk, Peldersveld, Poelenburg, Rooswijk, Rooswijk Noord, Rosariumbuurt, Russische buurt, Schilders- en Waddenbuurt, Snuiverbuurt, Spoorbuurt, Waterrijk, Westerkoog, Westerpolder, Westerspoor, Westerwatering, Westknollendam, Westzaan Noord, Westzaan Zuid, Westzanerpolder, Willis, Wormerveer Noord, Wormerveer Zuid, Zuiderham, Zuiderhoofdbuurt, Zuiderhout.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Zaanstad is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente is de grootste in de Zaanstreek. De gemeente is in 1974 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Assendelft, Krommenie, Wormerveer, Westzaan, Zaandijk, Koog aan de Zaan en Zaandam. De gemeente maakt deel uit van de Metropoolregio Amsterdam en valt onder de veiligheidsregio Zaanstreek - Waterland.Alhoewel Zaanstad zelf een jonge gemeente is, gaat de historie van de streek direct terug tot de late Middeleeuwen en sporen van nog oudere bewoning zijn in de bodem aangetroffen. Zaanstad gaat prat op zijn industriële verleden: nog niet zo lang geleden werkte bijvoorbeeld zo'n 80 procent van de bevolking van Zaandijk in de industrie. Het aandeel van de werkende bevolking in de industrie is weliswaar fors afgenomen, maar ligt nog altijd enkele procentpunten boven het landelijk gemiddelde. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven