Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Ouderkerk Aan De Amstel

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Ouderkerk Aan De Amstel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Ouderkerk-aan-de-amstel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ouderkerk-aan-de-amstel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ouderkerk-aan-de-amstel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Ouderkerk-aan-de-amstel en straten zoals bv Binnenweg, Molenpad, Hoger Einde-Noord, Hoger Einde-Zuid, Burgemeester Cordesweg, Badelochstraat, Gosewijnstraat, Willebrordstraat, Burghzatenplein, Gijsbrecht van Aemstelstraat, Brugstraat, Prins Hendrikstraat, Diedrick van Haarlemstraat, Willem van Egmontlaan, De Drieburg, Vosmeerstraat, Vondelstraat, Raadhuislaan, Dorpsstraat, Vondelpad, Koningin Emmalaan, Prins Bernhardlaan, Koningin Wilhelminalaan, Prinses Margrietlaan, Prinses Marijkelaan, Prinses Ireneplantsoen, Prinses Beatrixlaan, Koningin Julianalaan, Strandvlietlaan, Hogerlustlaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Ouderkerk aan de Amstel, meestal kortweg Ouderkerk genoemd, is een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Holland en ligt aan de Amstel. Het ligt niet ver van Amsterdam, maar bestaat langer dan deze stad. De Amstel stroomt van de kant van Nes aan de Amstel door Ouderkerk, en verder door naar Amsterdam. Het riviertje de Bullewijk mondt in Ouderkerk uit in de Amstel.Het land langs de Amstel werd omstreeks de 11e eeuw ontgonnen. Uit die tijd dateert de oudste nederzetting aan de samenvloeiing van de Amstel en de Bullewijk, ter hoogte van het huidige Ouderkerk.De naam Ouderkerk aan de Amstel dateert uit het einde van de 13e eeuw, nadat in 1278 Nieuwer-Amstel (Amstelveen) een eigen kerk had gekregen. Tot aan de 14e eeuw was Ouderkerk het bestuurscentrum van Amstelland. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven