Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Hoogwoud

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Hoogwoud

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Hoogwoud

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hoogwoud.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hoogwoud.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Hoogwoud en straten zoals bv Kerkepad, Herenweg, Schermerlaan, Purmerlaan, Beemsterlaan, Burgemeester Heymansstraat, Pieter Bossenstraat, ‘t Vóres, Korte Wuiver, De Stolp, De Dars, Boenluif, Burgemeester Breebaartstraat, Kerkstraat, Plantsoen, Burgemeester Hoogenboomlaan, Molenstraat, Raadhuisstraat, Graaf Florisstraat, Lindelaan, Graaf Willemstraat, Groetlaan, Louisa Hedwig van Catzstraat, Radboudstraat, Fuik, Kaar, Oeverwal, Kreekrug, Bolakker.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Hoogwoud is een plaats die behoort tot de West-Friese gemeente Opmeer in de provincie Noord-Holland. In een maisveld bij Hoogwoud werd eind 2019 een Vikingring uit de 10e eeuw gevonden. De omgeving werd vanaf de 9e eeuw door de Vikingen als uitvalsbasis gebruikt.[2] De plaatsnaam komt in 1289 voor als Hoechhoutswouder en in 1396 als Hogherswoude. Lang werd gedacht dat de plaatsnaam ter onderscheiding was van een toen nabijgelegen Nederwoude. De oudste naam duidt er echter op dat de plaats gesitueerd was op een wat hoger gelegen woudgebied.[bron?] Dit woud was moeraswoud en ondanks ontginning waren er nog veel hout, bomen of bosgedeeltes aanwezig. Aanwezige monumenten zijn onder meer het 18e-eeuwse raadhuis en de 17e-eeuwse kerk met een doopvont uit de 15e eeuw. Verder heeft Hoogwoud een tramstation uit 1910 en in de middeleeuwen had Hoogwoud ook een kasteel: Huis Hoogwoud.[5] Even buiten het dorp staat de poldermolen De Vier Winden. Aan de westkant van het dorp staat de korenmolen De Lastdrager. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven