Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Zandvoort

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Zandvoort

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Zandvoort

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zandvoort.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zandvoort.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Zandvoort zoals o.a. Bentveld Noord, Boulevard Midden, Boulevard Noord, Boulevard Zuid, Brederode- Gerkestraat e.o., Centrum, Kostverloren e.o., Nieuw Noord – bedrijven, Nieuw Noord – wonen, Noord duinen, Noord strand, Oud Noord, Recreatiepark, Sport Circuit, Stations omgeving, Zandvoortselaan, Zuid duinen, Zuid strand en straten zoals bv Stationsplein, Ir E J J Kuindersstraat, Eltzbacherstraat, Vondellaan, Hasebroekstraat, Jacob Catsstraat, Staringstraat, Catharina van Rennesstr, Willem Kloosstraat, Dr Jac P Thijsseweg, Heimansstraat, Linnaeusstraat, Noorderduinweg, Kamerlingh Onnesstraat, Curiestraat, Kochstraat, Fahrenheitstraat, Voltastraat, Ampèrestraat, ‘s-Gravesandestraat, Professor Zeemanstraat, Musschenbroekstraat, Darwinhof, Wattstraat, Max Planckstraat, Verzetsplein, Pieter Paapstraat, Salomon Bartelsstraat, Petrus de Blockstraat, Jan Koperstraat, Sara Roosstraat, Ronald Ketellapperstraat, Witte Veld.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De plaats leeft van het toerisme en is ook bekend van een Formule 1-racecircuit, het CM.com Circuit Zandvoort. Het station Zandvoort aan Zee is het eindpunt van de spoorlijn van Amsterdam via Haarlem. Tot de gemeente behoort ook een deel van het dorp Bentveld.Zandvoort was al in 1100 bekend en heette toen Sandevoerde; een samenstelling van zand en voorde. Tot 1722 was het gebied in handen van de heren van Brederode. Eeuwenlang leefde het dorp van de visvangst, maar in de 19e eeuw ontstonden er andere bronnen van bestaan. In het Verenigd Koninkrijk kwam het zeebaden op, en de Zandvoortse arts dr. Mezger introduceerde dit gebruik in Zandvoort. In 1828 werd het Groot Badhuis in gebruik genomen. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven