Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Hollands Kroon

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Hollands Kroon

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Hollands-kroon

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hollands-kroon.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hollands-kroon.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Hollands-kroon zoals o.a. ‘t Veld, Anna Paulowna, Barsingerhorn, Breezand, Den Oever, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kolhorn, Kreileroord, Lutjewinkel, Middenmeer, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Slootdorp, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Zijdewind, ‘t Veld en De Kampen, ‘t Veld en De Weel (gedeeltelijk), Barsingerhorn, Breezand, Buitengebied Wieringerwaard, De Haukes, De Weere (gedeeltelijk), Den Oever, Gelderse Buurt en omgeving, Haringhuizen, Hippolytushoef, Kleine Sluis inclusief Spoorbuurt, Kolhorn, Kreileroord, Langereis (gedeeltelijk), Langereis (gedeeltelijk), Lutjewinkel, Middenmeer, Moerbeek, Nieuwe-Niedorp, Nieuwesluis, Oosterklief en Westerklief, Oosterland, Oostpolder, Oude-Niedorp, Schepenwijk, Waddenwijk en Oosterterp, Slootdorp, Stroe, Terdiek, Van Ewijcksluis, Verspreide huizen in de Groetpolder, Verspreide huizen in De Kampen, Verspreide huizen Kreileroord, Verspreide huizen Middenmeer, Verspreide huizen Oeverpolder, Verspreide huizen Slootdorp, Verspreide huizen Waard-Nieuwlandpolder, Verspreide huizen Westermoerbeek (gedeeltelijk), Verspreide huizen Westfriese Zeedijk, Verspreide huizen Wieringerwerf, Wateringskant, Westerland, Westermoerbeek (gedeeltelijk), Wieringerwaard, Wieringerwerf, Winkel, Zijdewind.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


De gemeente Hollands Kroon ligt in de Kop van Noord-Holland en is onderdeel van de samenwerkingsregio de Noordkop. Het gemeentehuis van Hollands Kroon staat in Anna Paulowna. Het is een landelijke gemeente met een aanzienlijke agrarische samenleving van zowel veeteelt, landbouw, bollenteelt als glastuinbouw.De gemeente beslaat een gebied dat in de loop van de eeuwen is ingepolderd nadat het in de middeleeuwen grotendeels door de zee was verzwolgen. Een deel van de gemeente maakte lange tijd deel uit van de Zuiderzee, de voormalige gemeente Niedorp ligt binnen de Westfriese Omringdijk terwijl Wieringen lang een eiland is geweest. Dit eiland verkreeg in 1432 stadsrechten. Ook in het gebied binnen de Westfriese Omringdijk verkregen verschillende dorpen stadsrechten. Zo kregen de dorpen Barsingerhorn en Haringhuizen samen als stede Barsingerhorn stadsrechten, terwijl de stede Niedorp gevormd werd door de dorpen Nieuwe Niedorp en Oude Niedorp. Winkel verkreeg afzonderlijk een stadsrecht in 1415. Ze maakten deel uit van een hele reeks plattelandssteden in West-Friesland. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven