Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Nibbixwoud

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Nibbixwoud

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Nibbixwoud

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Nibbixwoud.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Nibbixwoud.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Nibbixwoud en straten zoals bv Klaverweide, Lange Dres, Korte Dres, Dorpsstraat, Weidelaan, Dreef, Sint Matthijsstraat, Ganker, Woudhoek, Oosterwijzend, Wijzendhoek, Bessie, Wijzend, Het Woud, Overspoor, Driesprong, Cunerastraat, Fresiahof, Gerberahof, Nuboxstraat, Rietgans, Kolgans.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Nibbixwoud (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) (West-Fries: Nibbikswoud) is een dorp in de gemeente Medemblik, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. In het dorp zelf wordt ook wel affectief Nibbik gezegd. In de 15e eeuw was voor een groot deel van de bewoners de visvangst de grootste bron van inkomsten. Hoewel Nibbixwoud een typisch agrarische gemeente werd in de 19e eeuw behield de gemeente zijn wapen met de drie baarzen. Dat werd ook het wapen van de fusiegemeente Wognum in 1979.Nibbixwoud was van oorsprong Nije Bokswoude, in 1396 geschreven als Nyeboxwoude. De naam is ter onderscheiding van Bokswoude, het tegenwoordige Hauwert. Die plaats werd daarna Ald Bokswoude genoemd. Op de landkaart van Hollands Noorderkwartier in 1300 worden twee plaatsen genoemd, Oudeboxwout en Nuweboxwout. In de loop der tijd verbasterde de naam tot het huidige Nibbixwoud. In 1636 komt de naam Nibbikswout voor. De plaatsnaam zou verwijzen naar een bos met venijnbomen, Taxus, en zou dan betekenen: Nieuwe plaats bij het venijnbomenbos. Mogelijk was er sprake van een buxusbos. Zo zou de spelling bix met een X en niet KS, verklaard kunnen worden. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven