Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Nieuw Loosdrecht

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Nieuw Loosdrecht

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Nieuw-loosdrecht

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Nieuw-loosdrecht.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Nieuw-loosdrecht.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Nieuw-loosdrecht en straten zoals bv Rembrandtlaan, Jan Steenlaan, Pieter de Hooghlaan, Paulus Potterlaan, van Mierislaan, van Ostadelaan, van der Helstlaan, Vermeerlaan, Ruysdaellaan, St. Annepad, Dennenlaan, Bloklaan, Frans Halslaan, Oude Molenmeent, Eikenlaan, Larixlaan, Moerbeilaan, Laan van Eikenrode, Acacialaan, Beukenlaan, Meidoornlaan, Bremlaan, Elzenlaan, Berkenlaan, Hazelaarlaan, Lindelaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Nieuw-Loosdrecht is een dorp in de gemeente Wijdemeren, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Samen met Oud-Loosdrecht vormt het Loosdrecht. Nieuw-Loosdrecht wordt eind dertiende eeuw voor het eerst genoemd. Het heette toen de Zijpe (Sijpe/Sype/Sipe) en had slechts weinig bewoners.De adellijke familie Van Sypesteyn (spreek uit ‘Siepestein’) meende, dat hun stamouders in de dertiende eeuw een kasteel in de Sijpe zouden hebben gehad en dat de kapel aldaar de slotkapel moest wezen. Dit is nooit bewezen en hoogstwaarschijnlijk niet waar. Niettemin liet de jonkheer begin twintigste eeuw een kasteel bouwen op de plaats van deze boerderij, die schuin tegenover de Sijpekerk stond. Dit werd het huidige Kasteel-museum Sypesteyn. Sindsdien is er steeds verwarring over de uitspraak. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven