Home » Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Kortenhoef

Schoolfotograaf komt ook in Noord-Holland Kortenhoef

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Noord-Holland-Kortenhoef

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Kortenhoef.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Kortenhoef.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Noord-Holland-Kortenhoef en straten zoals bv Wijde Blik, van Nes van Meerkerklaan, Bernard van Beeklaan, P.J.C.Gabriëlgaarde, A.W.van Voordenlaan, J.C.Ritsemalaan, C.Vreedenburghgaarde, Anton Smeerdijkgaarde, Oudergaarde, Elbert Mooijlaan, Parklaan, J.H.Valkenburglaan, Rijck Loeverehof, Claes Heynensoenlaan, Huijbert van Schadijckln, Egidius Blocklaan, Cornelis de Wijsstraat, Willem Pauwstraat, Jan Stadelaarstraat, Johan A.Wincklerhof, Mr.Johannes Sandersonhof, Pieter van der Leelaan, Barent Udolaan, Kerklaan, Dodaarslaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf


Kortenhoef, oorspronkelijke naam Curtevenne, is een dorp in de gemeente Wijdemeren in de Nederlandse provincie Noord-Holland en ligt net buiten de regio Het Gooi. Kortenhoef ligt ongeveer vijf kilometer ten westen van Hilversum. Het dorp bestaat uit twee delen, het oude dorp aan de Kortenhoefse Dijk en het Moleneind, en het nieuwe dorp dat tegen 's-Graveland aan ligt. Kortenhoef was een zelfstandige gemeente, die van 19 september 1814 tot 1 oktober 1819 deel uitmaakte van de provincie Utrecht. Op 1 januari 1966 werd de gemeente opgeheven en met de dorpen 's-Graveland en Ankeveen samengebracht in de gemeente 's-Graveland. Binnen de gemeente 's-Graveland was het de kern met de meeste inwoners. De gemeente 's-Graveland ging vervolgens op 1 januari 2002 deel uitmaken van de gemeente Wijdemeren, samen met Loosdrecht en Nederhorst den Berg. De gemeente Kortenhoef werd in de 19e eeuw ook aangeduid als Kortenhoef en Riethoven. Kortenhoef is gelegen in een bosrijke omgeving en is bekend vanwege haar plassengebied, de Kortenhoefse plassen, die ontstonden door veenafgravingen. Na het beëindigen van de vervening werd er veeteelt bedreven en wat binnenvisserij. Nu zijn er nog slechts enkele boerenbedrijven. Veel van de marginale landbouwgronden zijn opgekocht door Natuurmonumenten. (bron: https://nl.wikipedia.org/)

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven