Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Krimpen aan de Lek

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Krimpen aan de Lek

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Krimpen-aan-de-lek

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Krimpen-aan-de-lek.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Krimpen-aan-de-lek.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Krimpen-aan-de-lek en straten zoals bv Admiraal de Ruyterstraat, Bouwvereniging, Buitenweg, Dorpsstraat, Lekdreef, Mandenmakersstoep, Middelland, Ooster Lekdijk, Onder de Waal, Oosterstraat, Oostzoom, Rijsdijk, Tuinstraat, Westzoom, Schuwacht, Schans, Albert Cuypstraat, Adama van Scheltemastraat, Frans Halsstraat, Hoofdstraat, Jan Steenstraat, Jan Van Goyenstraat, Jacob van Ruysdaelstraat, Jan van der Heijdenstraat, Johannes Vermeerstraat, Kerkestoep, Pieter de Hooghstraat, Paulus Potterstraat, Rembrandtstraat, van Ostadestraat, Vincent van Goghplein, De Markt, Barkstraat, Blokmakersstraat, Botterstraat, Fregatstraat, Houtzagersstraat, Klipperstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf



Krimpen aan de Lek is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Vooral na de opening van de Algerabrug bij Krimpen aan den IJssel werd de Krimpenerwaard, en daarmee ook Krimpen aan de Lek, een geliefd woongebied voor velen die in Rotterdam hun werk hebben.
De naam Krimpen komt van het oude woord "Crempene", dat "oversteekplaats" betekent. Letterlijk betekent Krimpen aan de Lek dus "oversteekplaats aan de Lek".
Het oudst bekende document waarin de naam Crempene wordt genoemd, dateert uit 2 mei 1064. Dit document maakt een vermelding van de overwinning op de Bisschop van Utrecht door de Hollandse Graaf. Krimpen aan de Lek is het oudste dorp van de Krimpenerwaard.
In 1396 wordt de naam Crimpen en in 1514 Crimpen upte Lek genoemd. Krimpen behoorde tot 1342 aan de Heren van de Leck, daarna tot 1402 aan het geslacht Wassenaar-Polanen en na 1403 was het eigendom van het Huis Nassau. Het was een strategisch bolwerk door het rivierenknooppunt Lek, Noord en Nieuwe Maas. In 1575 werd Krimpen bezet door de Spanjaarden en na een hevige strijd vanaf de rivier en door polders onder water te zetten werd de Krimpense Schans weer bevrijd door de Prins en de Geuzen in 1576.
De ligging aan de rivier is bepalend geweest voor de ontwikkeling van het dorp. In de 18e eeuw (1714-1742) was rederij Van Holst gevestigd in Krimpen aan de Lek. Deze rederij was gespecialiseerd in de walvisvaart. Veel Krimpenaren bemanden de schepen. Straatnamen zoals Groenland, Commandeur en Kakebeen herinneren hier nog aan.
Door de eeuwen heen was er riviervisserij, zoals zalm- en steurvisserij. De zalmbank stond tussen de kerk en het veer. In de loop van de twintigste eeuw kwam door vervuiling van het water een einde aan de zalmvisserij. Naast de visserij waren ook veeteelt, scheepsbouw en handel belangrijke bestaansmiddelen.
Ten westen ligt Krimpen aan den IJssel en naar het oosten Lekkerkerk, waarmee Krimpen aan de Lek tussen 1 januari 1985 en 1 januari 2015 de gemeente Nederlek vormde. Op laatstgenoemde datum ging de plaats samen met de gemeente op in de fusiegemeente Krimpenerwaard.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven