Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zoeterwoude Rijndijk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zoeterwoude Rijndijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Zoeterwoude-rijndijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zoeterwoude-rijndijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zoeterwoude-rijndijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Zoeterwoude-rijndijk en straten zoals bv Hoge Rijndijk, Oranjelaan, Hans Ecklplein, Stadhouderslaan, Rhijnvreugd, Antoniusstraat, Rijnstraat, Ommedijkseweg, Kopperwetering, Meerburgerwatering, Wiek, Waterwiel, Vijzel, Kooikerspad, Wilgenhof, Lindenlaan, Eikenlaan, Moerascypreslaan, Kooikersplein, Berkenhof, Kastanjelaan, Essenlaan, Zelkovalaan, Vleugelnootlaan, Beukenlaan, Platanenlaan, Elzenhof, Nassaulaan, Christinastraat, Mauritsstraat, Constantijnstraat, Wilhelminastraat, Willem Alexanderstraat, Johan Frisostraat, Pancratiusstraat, Pieter Christiaanstraat, Energieweg, Nijverheidsweg, Industrieweg, Produktieweg, Burgemeester Smeetsweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafZoeterwoude-Rijndijk is een woonkern in de Nederlandse gemeente Zoeterwoude, ingeklemd tussen de Oude Rijn in het noorden en de spoorlijn Leiden - Alphen aan den Rijn in het zuiden, alwaar het van 1878 tot en met 1930 een stopplaats aan had.
De plaats is ontstaan als lintdorp langs de Hoge Rijndijk, de zuidelijke, hoger gelegen oever van de Oude Rijn en is inmiddels vastgebouwd aan Leiden; waarvan het tot 2015 gescheiden werd door het talud, viaduct en brug van het inmiddels gesloopte hooggelegen tracé van autosnelweg A4. Hierdoor is de Rijndijk stedelijker van aard dan de overige kernen in de gemeente.
Beeldbepalend is de 19e-eeuwse Goede Herder- of Meerburgkerk vlak naast het Limesaquaduct van de sinds 2014 verdiept gelegen autosnelweg A4.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven