Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Ter Aar

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Ter Aar

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Ter-aar

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ter-aar.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ter-aar.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Ter-aar en straten zoals bv Vosholplein, Vosholstraat, Molenstraat, Clementszstraat, Mijsstraat, Morreesstraat, Stouthandelstraat, Weerenstraat, Bornstraat, van Damstraat, Dr. A. Schweitzerstraat, Vierambachtsstraat, Reigerlaan, Merelpad, Mezenpad, Leeuwerikspad, Kievitspad, Zwanenlaan, Patrijslaan, Aalscholverlaan, Meester Jonkerpad, Beverlanderhof, Beverlanderpad, Ringdijk, Aardamseweg, Middelweg, Langeraarseweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafTer Aar is een plaats in de gemeente Nieuwkoop in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De voormalige buurtschap Aardam lag waar Ter Aar nu ligt. Tot 1 januari 2007 was Ter Aar een zelfstandige gemeente, per 2007 is Ter Aar samengegaan met Liemeer en Nieuwkoop onder de naam Nieuwkoop.
De huidige brug over het Aarkanaal neemt nog altijd een centrale plaats in Ter Aar in. Vóór 1788 heette het dorpje op deze plaats Langeraar, maar na het doorbreken van een dijk bij het Braassemermeer werd het oude Langeraar weggespoeld. Het 'nieuwe' Langeraar is daarna opgebouwd op de huidige plaats.
Op 10 juli 1840 annexeerde Ter Aar de toenmalige gemeente Vrijhoeven.
Bij de dam in de Aar is de huidige kern Ter Aar ontstaan. Op de plaats van de oorspronkelijke katholieke is later het hervormde kerkje gebouwd. Ter Aar is van origine een agrarische kern. Vooral aan de Ringdijk zijn nog veel boerderijen te zien. Daarnaast zijn er in deze kern veel nieuwbouwwijken bij gekomen. Eerder waren er in Ter Aar alleen de Westkanaalweg, de Kerkweg (nu gedeeltelijk Aardamseweg) en de Ringdijk. Inmiddels is de ruimte tussen deze wegen nagenoeg opgevuld en breidt Ter Aar zich nog altijd verder uit. Er zijn diverse nieuwbouwprojecten in Ter Aar.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven