Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Oude Wetering

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Oude Wetering

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Oude-wetering

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oude-wetering.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oude-wetering.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Oude-wetering en straten zoals bv Plantage, Veerstraat, Zuidschans, Kerkstraat, ‘t Hofje, Bruggestraat, Joh. Sepershof, Kanaalweg, Googstraat, Noordschans, Grundel, Watergang, Rembrandtsplein, Schouw, Vlet, Praam, De Baan, Saskia van Uylenburchlaan, Tjalk, Aak.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafOude Wetering is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het maakt deel uit van de gemeente Kaag en Braassem. Tot 1 januari 2009 viel Oude Wetering onder de toenmalige gemeente Alkemade. In het verleden liep langs Oude Wetering de spoorlijn Hoofddorp - Leiden Heerensingel. Van 1912 tot en met 1936 had Oude Wetering een eigen treinstation aan deze spoorlijn, te weten station Oude Wetering.
Oude Wetering is oorspronkelijk de naam van een kanaal, waar het dorp aan ligt. Dit water wordt tegenwoordig "De Wetering" genoemd. En het loopt tussen de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en het Braassemermeer. Vlak bij de Ringvaart is het begin van de Drecht, die vanaf de Oude Wetering in oostelijke richting loopt naar het Amstel-Drechtkanaal.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven