Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Capelle Aan Den IJssel

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Capelle Aan Den IJssel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Capelle-aan-den-ijssel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Capelle-aan-den-ijssel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Capelle-aan-den-ijssel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Capelle-aan-den-ijssel zoals o.a. Capelle-West en ‘s-Gravenland, Middelwatering-West, Middelwatering-Oost, Oostgaarde-Zuid, Oostgaarde-Noord, Schenkel, Schollevaar-Zuid, Schollevaar-Noord en Hoofdweg, Rivium en Fascinatio en buurten zoals bv ‘s-Gravenpark, ‘s-Gravenweg en Alexanderlaan, Akker- en Haagwinde, Alkenoord, Amerikaansebuurt, AWZI Oostgaarde, AWZI Rivium, Baaienbuurt, Beemster en Purmerhoek, Bergenbuurt, Bizet-buurt, Bloemenbuurt-Oost, Bloemenbuurt-West, Burgenbuurt, Capelsebrug, Chopin-buurt, Dalenbuurt, Dansenbuurt-Noord, Dansenbuurt-Zuid, De Baronie, Dichtersbuurt, Diepenbuurt, Eilandenbuurt, Ervenbuurt, Fascinatio Oost, Fascinatio West, Florabuurt, Gebouwenbuurt, Hoofdweg Sector A, Hoofdweg Sector B, Hoofdweg Sector D, Hoofdweg Sector E en F, Hoofdweg Sector G, Hovenbuurt, IJsseldijk, Industrieterrein-West, Instrumentenbuurt, Kievitlaan, Klaverweide, Klinkert, Koperwiek, Kunstenaarsbuurt, Kunstenaarsbuurt-Noord, Meeuwenbuurt, Merelbuurt, Molenbuurt, Molukkenbuurt, Operabuurt, Oude Kern, Oude plaats, Paganini-buurt, Paradijssel, Puccini-buurt, Redebuurt, Reviusbuurt, Rijckevorselpark, Rivium 1e straat, Rivium 2e straat, Rivium Promenade, Rossini-buurt, Rozenburcht, Scandinavischebuurt, Schermerhoek, Schildersbuurt, Schildersvormenbuurt, Sporenbuurt-Oost, Sporenbuurt-West, Sportpark Couwenhoek, Sportpark Schenkel, Stadsdeelpark, Stationsbuurt, Tuinenbuurt, Valeriusbuurt, Vuykterrein, Waardenbuurt, Wormerhoek, Zeeheldenbuurt-Oost, Zeeheldenbuurt-West.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafCapelle aan den IJssel, vaak ook kortweg Capelle genoemd, is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Hollandse IJssel.
Binnen de gemeentegrenzen van Capelle aan den IJssel liggen geen andere kernen. De gemeente is verdeeld in een aantal wijken: Schollevaar, Schenkel, Oostgaarde, Middelwatering, Capelle-West, 's-Gravenland, Fascinatio en het bedrijvenpark Rivium. De gemeente maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband stadsregio Rotterdam en de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Capelle is gelegen aan de rivier de Hollandsche IJssel. De gemeente strekt zich uit langs deze rivier tot aan de monding in de Nieuwe Maas. Tot halverwege de twintigste eeuw was Capelle een klein dorp dat leefde van aan de rivier gerelateerde bedrijvigheid. De getijdenwerking in de IJssel bleek bij de watersnood van 1953 een groot gevaar te zijn en in 1954 werd begonnen met de bouw van het eerste deltawerk, de Stormvloedkering Hollandse IJssel, in combinatie met de bijbehorende Algerabrug die Capelle aan den IJssel verbindt met Krimpen aan den IJssel. In 1958 werden deze voltooid. Vanaf de jaren vijftig werd wijk na wijk gebouwd, die veelal werden bevolkt door Rotterdammers. In 2001 is gestart met de laatste grote uitbreiding van Capelle aan den IJssel, de woonwijk Fascinatio. De ruimtelijke opzet van Capelle aan den IJssel is enigszins ongebruikelijk voor een Nederlandse gemeente. Hoewel de bebouwde kom als één kern wordt beschouwd, zijn het er in feite meerdere. Deze kernen grenzen alle aan Rotterdam, maar niet aan elkaar. Tussen het noordelijke deel, bestaande uit de wijk Schollevaar, en het zuidelijk deel (Middelwatering/Oostgaarde) ligt het Schollebos. Tot slot ligt omsloten door de gemeente Capelle op Rotterdams grondgebied het voormalige dorp Kralingse Veer. De gemeente Capelle aan den IJssel kent enkele winkelcentra, waaronder De Koperwiek, De Terp, Slotplein en Picassopassage (voorheen de Scholver). Rond de Koperwiek, het grootste winkelcentrum, is een nieuw stadscentrum ontstaan, met een theater, de bibliotheek en het gemeentehuis. Veel van de ruimtelijke ontwikkelingen die de komende jaren zullen plaatsvinden, vinden in dit gebied plaats. Ten oosten van Capelle aan den IJssel ligt het Hitland, een natuurgebied met een grote hoeveelheid bos.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven