Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Papendrecht

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Papendrecht

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Papendrecht

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Papendrecht.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Papendrecht.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Papendrecht zoals o.a. Kraaihoek, Middenpolder, Molenvliet, Oosteind en De Kooy, Oostpolder, Vriesenpolder, Westpolder, Wilgendonk en straten zoals bv Beatrixstraat, Eilandstraat, Havenstraat, Julianastraat, Kazernestraat, Oude Veer, Veerdam, Westeind, Schooldwarsstraat, Wilhelminastraat, Schoolstraat, Markt, Aert de Gelderstraat, Anton Mauvestraat, Ary Scheffersingel, Hendrik Breitnerstraat, H.W. Mesdagstraat, Jozef Israëlsstraat, Jacob Marisstraat, Jacob van Ruysdaelstraat, Johannes Vermeerstraat, Meindert Hobbemastra.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafPapendrecht (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) is een plaats en gemeente in de Alblasserwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.Papendrecht is een typisch dijkdorp: de oorspronkelijke bewoners van het gebied vestigden zich namelijk langs de rivier de Merwede. Niet alleen waren rivieren belangrijk voor vervoer, ook de vissen in de rivier vormden een belangrijk bestanddeel van de maaltijd en het inkomen van de omwonenden. De ligging aan de rivier is bovendien gunstig voor handel en werk (scheepswerven en op de gorzen - aangeslibd land - rietteelt).
Er is lang een veer naar Dordrecht geweest. Na de bouw van de brug tussen Dordrecht en Papendrecht is het veer nog enige jaren voortgezet als voetveer. Nu is deze verbinding opgenomen in het vaarplan van de Waterbus naar, onder meer, Rotterdam, Dordrecht en Sliedrecht.
Papendrecht wordt voor het eerst genoemd in een document uit 1105. Na 1277, toen een dijk werd aangelegd rondom de waard, ontstond een dorp. Tot 1816 was Papendrecht het bezit van adellijke families en pas daarna kreeg het een eigen gemeentebestuur. De gemeente ging pas echt groeien in de jaren 60 van de 20e eeuw. Het dijkdorp heeft nu een stedelijk karakter. In 2005 vierde Papendrecht haar 900-jarig bestaan.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven