Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Giessendam Neder Hardinxveld

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Giessendam Neder Hardinxveld

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Giessendam-neder-hardinxveld

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Giessendam-neder-hardinxveld.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Giessendam-neder-hardinxveld.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Giessendam-neder-hardinxveld en straten zoals bv Damstraat, Kerkweg, Peulenstraat, Peulenstraat-zuid, Den Bogerd, Klein Diepje, Raadhuisplein, Het Laantje, Groot Veldsweer, Lange Griendsweer, Nieuweweg, Schoutsweer, Tielensweer, Zijlweer, Breedewaij, Van Damstoep, Kanaaldijk-Noord, Rivierdijk, Kade, Sluisweg, Dok, Transportweg, Helling, Parallelweg, Giessenzoom, Achterdijk oost, Hakgriend, Houtschelf, Rijshaak, Wiedhaak, Wilgehout, Stek, Griendaak, Schrank, Sliet, Smederij, Langeveer, Baijensweer, Wieling, Plompencamp, Smalweer, Cornelisweer, Jacobsweer, Pietersweer, Houweningeweer, Claversweer, Doornsweer, Capelleweer, Clemensweer, Florenweer.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafGiessendam - Neder-Hardinxveld is een dubbeldorp in de Alblasserwaard, dat sinds 1957 samen met het dorp Boven-Hardinxveld de gemeente Hardinxveld-Giessendam vormt, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeentenaam wordt ook wel als naam voor het dorp gebruikt, bijvoorbeeld op de komborden en in de naam van het treinstation.
Zowel Giessendam als Hardinxveld is een deel van een vroegere gemeente waarvan de indeling op de oude lintbebouwing langs een dijk was gebaseerd. Giessendam vormde tot 1957 samen met het toen bij Giessenburg gevoegde Giessen-Oudekerk een lintdorp langs het riviertje de Giessen; Hardinxveld en Boven-Hardinxveld behoorden samen tot de gemeente Hardinxveld. Hardinxveld en Giessendam vormen echter al eeuwen een eenheid; zo zijn zij al sinds begin achttiende eeuw één kerkelijke gemeente. Dan wordt de niet-bestaande (als burgerlijke) naam Giessendam/Neder-Hardinxveld gebruikt.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven