Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Ouddorp
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Ouddorp
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Ouddorp
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ouddorp.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ouddorp.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Ouddorp en straten zoals bv Achterweg, Bokweg, Boompjes, Dirkdoensweg, Dorpsweg, Duinkerkerweg, Hoenderdijk, Molenblok, Molenweg, Raadhuisstraat, Stationsweg, Weststraat, Dorpstienden, Alexanderstraat, Beatrixweg, Bernhardweg, Emmaweg, Geleedststraat, Hermansweg, Hoge Pad, Ireneweg, Julianaweg, Margrietweg, Marijkeweg, Oosterweg, Prins Hendrikweg, Wilhelminaweg, Heijburg, Westvoorn, Parklaan, Elzenhof.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Ouddorp is een dorp en badplaats op de kop van het eiland en gemeente Goeree-Overflakkee in het zuiden van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 31 december 2012 vormde Ouddorp samen met Stellendam, Havenhoofd en Goedereede de gemeente Goedereede.
Over het ontstaan van het dorp Ouddorp tast men in het duister. Waarschijnlijk zijn de stenen van de hervormde kerk uit 1348 afkomstig van een veel oudere kerk. Mogelijk is het dorp reeds in het jaar 900 ontstaan. Daarmee is Ouddorp ruimschoots het oudste dorp van Goeree-Overflakkee. De dorpskerk is gewijd aan Sint-Maarten. In 1418 vindt een plundering en brandstichting door hertog Jan van Brabant tijdens de Hoekse en Kabeljauwse twisten plaats, en in 1490 door Jonker Frans van Brederode en Heer Jan van Naaldwijk. Rond 1594 is er in Ouddorp sprake van een 'Nederduitsch hervormde gemeente'. Vandaag de dag telt het dorp zes kerkgenootschappen. Ouddorp had vroeger een aantal mooie buitenplaatsen en boerderijen. Veel hiervan zijn inmiddels gesloopt, onder meer De Klepperstee, Heijburg, De Hofdijk en Rustburg. Een paar andere bestaan nog steeds: de Ridderstee aan de Westerweg (1786), Vissershoek aan de Westnieuwlandseweg (1675), Huis de Klarebeek aan de Klarebeekweg (1659), Zeezicht aan de Oostdijkseweg (1672), en ’t Blaeuwe Huus aan de Bosweg (1659).
Het eiland Westvoorn, waarop Ouddorp was gelegen lag toentertijd een flink stuk op zee en had veel te lijden van de bedreigingen hiervan. In het midden van de 18e eeuw was de situatie zo bedreigend geworden, dat de Staten van Holland besloten de kosten voor de zeeweringen van enkele polders voor hun rekening te nemen. Ondanks alle kosten en moeite moesten er in het eerste kwart van de 18e eeuw nogmaals ca. 50 ha. buitengedijkt worden. Door middel van paalhoofden probeerde men de uitschurende werking van het water tegen te gaan en wat slik voor de dijk aan te laten slibben. Dit lukte absoluut niet en in 1723 besloot men zelfs een inlaag van 35 ha. ineens van de polder het Oudeland af te snijden. Zo ontstond de polder Preekhil, die echter tegen de verwachting in behouden kon blijven.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)