Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Heinenoord

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Heinenoord

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Heinenoord

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Heinenoord.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Heinenoord.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Heinenoord en straten zoals bv Beatrixstraat, Bernhardstraat, Emmastraat, Irenestraat, Julianastraat, Margrietstraat, Marijkestraat, Oranjestraat, Willem de Zwijgerstraat, Wilhelminaplein, Wilhelminastraat, Buitendijk, Dorpsstraat, Goidschalxoordsedijk, Hofplein, Hofweg, Kerkplein, Sluisendijk, Tienvoet, Willem Alexanderplein, Haven, Andries Wouterszhof, De Laagjes, Dreeshof, Heyne van Althenastraat, Hermannushof, John F. Kennedystraat, Kalesland, Kooimansland, Martin Luther Kingstraat, Spuivelden, Talmahof, Thorbeckehof, Wouter van den Walestr, Avenhil, Boerengorzen, Abraham Kuyperhof, Wiardi Beckmanhof, Prof. Teldersstraat, Kreekkade, Oosteinde.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafHeinenoord is een dorp in de gemeente Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 1984 was Heinenoord een zelfstandige gemeente, vervolgens was het tot 1 januari 2019 onderdeel van de gemeente Binnenmaas.
Het gebied rond Heinenoord stond in de middeleeuwen bekend als het Land van Wale. Na de Sint-Elisabethsvloed van 1421 kwam het onder water te liggen en pas in 1437 kwam het weer droog. Rond die tijd werd het dorp (Heynekens orde, Heynkensort) gesticht. Samen met Goidschalxoord en de buurtschappen Blaaksedijk en Kuipersveer vormde het van 1855 tot 1984 één gemeente. Op 17 februari 1945 schoot een knokploeg de NSB-burgemeester M.A. Simonis uit Nieuw-Beijerland neer op Heinenoords grondgebied. De volgende dag werden als represaille door de Duitsers ter plaatse tien Nederlanders gefusilleerd, die gevangen zaten in het Oranjehotel in Scheveningen. Op dezelfde plaats is in 1950 het monument Moeder onthuld. Tijdens de watersnoodramp van 1953 stroomden de Oost- en West-Zomerlandse polders, het gebied tussen de Buitendijk en de Dorpsstraat, vol water. Na de watersnoodramp werd de Buitendijk op deltahoogte gebracht en werd de Oude haven afgedamd.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven