Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Voorhout

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Voorhout

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Voorhout

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Voorhout.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Voorhout.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Voorhout en straten zoals bv Prins Bernhardstraat, Breughelhof, Boekenburglaan, Ruysdaelhof, Tooropstraat, Pieter de Hooghstraat, Vermeerstraat, Paulus Potterstraat, Vincent van Goghstraat, Wilhelminastraat, Boekhorstlaan, Hondsdrafhof, Kervelhof, Bonekruidstraat, Cayennehof, Dillestraat, Dragonweg, Foeliehof, Foeliezoom, Kruidenschans, Anijsweg, Anijszoom, Basilicumhof, Bieslookpad, Kamillehof, Karwijhof, Prins Clausstraat, Willem-Alexanderstraat, Jan Steenlaan, Rembrandtlaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafVoorhout is een plaats in de gemeente Teylingen in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De plaats is op 1 januari 2006 met Sassenheim en Warmond samengegaan in de nieuwe gemeente Teylingen.
De oudste vermelding van Voorhout is een brief die stamt uit 988. In die brief staat dat graaf Dirk II van Holland de kerk van "Foranholte" (de oude naam van Voorhout) schenkt aan de abdij van Egmond. Het tweede deel van de naam -holte of -hout is een verwijzing naar het duingebied dat toen zeer bosrijk geweest moet zijn en waar aan de randen nederzettingen verrezen, zoals ook Noordwijkerhout en Sassenheim dat hebben. In deze tijd maakte men onderscheid tussen een "woud" voor een laagstammig - en dus voor de mens onbegaanbaar - bos, en een "hout" voor een hoogstammig bos. Deze hoogstammige bossen zijn typisch voor de zandgronden van de Hollandse kust. Aan de voorzijde van zo'n bos ontstond dus Voorhout, maar ook het nabijgelegen Noordwijkerhout verwijst naar de aanwezigheid van dit bos, even als Holland, dat van holtland komt, oftewel houtland.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven