Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Woubrugge

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Woubrugge

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Woubrugge

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Woubrugge.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Woubrugge.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Woubrugge en straten zoals bv Kerkstraat, Dokter Lothlaan, Comriekade, Asmanstraat, Gerbrand Swartlaan, Bateweg, Batehof, Schoolstraat, Weteringpad, Dokter Nooterstraat, Beatrixplantsoen, Julianalaan, Emmalaan, Wilhelminalaan, Raadhuisstraat, van Hemessenkade, Thuisweide, Abraham Vermaaspad, Weegbree, Veldbies, Witte Klaver, Watermunt, Steenbreek, Krabbescheer, Sterrenkroos, Zwanebloem, Schouw, Dageraad, Tjalk, Turfeiker, Praam.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafWoubrugge is een dorp in de gemeente Kaag en Braassem, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Tot begin 19e eeuw stond het gebied rond het dorp Woubrugge bekend als de Heerlijkheid van Esselijkerwoude en Heer-Jacobswoude. Toen rond 1820 de gemeente als bestuursvorm werd ingevoerd, werd Woubrugge een zelfstandige gemeente binnen hetzelfde gebied als deze heerlijkheid. In 1855 werd Hoogmade bij Woubrugge ingelijfd. In die vorm, als een gemeente met twee dorpen, bleef de gemeente Woubrugge 135 jaar bestaan tot 1 januari 1991. Op die datum fuseerden de drie gemeenten Woubrugge, Rijnsaterwoude en Leimuiden tot Jacobswoude. Deze gemeente was genoemd naar het verdwenen dorp Jacobswoude. Al na 18 jaar, op 1 januari 2009 werd de gemeente Jacobswoude weer opgeheven en samengevoegd met de gemeente Alkemade. Gezamenlijk vormen zij vanaf die datum de gemeente Kaag en Braassem.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven