Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zwijndrecht

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zwijndrecht

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Zwijndrecht

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zwijndrecht.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zwijndrecht.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Zwijndrecht zoals o.a. Achterlindtsestraat, Assumburg – Lunenburg, Bakestein, Balkengat, Bedrijventerrein Gors-Noord, Bedrijventerrein Gors-Zuid, Begraafplaats Noord, Bloemenbuurt A(kelei), Bloemenbuurt B(egonia) – C(rocus), Bloemenbuurt D(ahlia) – G(eranium), Bloemenbuurt H(yacinth) – L(Obelia), Bloemenbuurt M(adelief) – Z(onnenbloem), Boshuizen – Rechteren, Brugweg, Burgemeester Doornplein en omgeving, Componistenbuurt-Midden, Componistenbuurt-Noord, Componistenbuurt-Zuid, Corridor-Oost, Corridor-West, De As, De Geer-Oost, De Geer-West, De Hoge Devel, De Were en omgeving, Develsteincollege, Develzijde Nederhoven, Dichtersbuurt-Midden, Dichtersbuurt-West, Dorp-Noordoost, Dorp-, Zuidoost, Drinkwaterbedrijf, Eem- en Zonnestein, Emplacement “Kijfhoek”, Emplacement Kijfhoek en Langeweg, Europesebuurt, Euryza, Groenesteeg – Langeweg, Het Buitenland en omgeving, Hilverbeek en omgeving, Hooge Nespolder, Hoveniersplein – Griend, IJsvogelplein, Industriegebied Develpoort, Industriegebied Groote Lindt, Industriegebied Molenvliet, Industriegebied Ringdijk, Juliandorp, Kapiteinflats, Kijfhoek, Klarinetsingel en omgeving, Kleine Lindt Polder, Koloniënbuurt, Langeraarstraat en omgeving, Leeuwerik- en Fazantplein, Lievershil en omgeving, Meerdervoort, Moermond-Zuid, Molenweg-West, Noordpark, Noordzijde De Hoge Devel, Officiervliet-Oost, Officiervliet-West, Ooievaar- en Vinkplein, Oud- en Gerbrandyplein, Oudeland en Meubelmaker, Park Molenvliet, Pilotenbuurt, Planetenbuurt, Polder Heerjansdam, Prins Bernhardstraat en omgeving, Prinsessenbuurt, Schildersbuurt, Slagveld en Omgeving, Sonate en omgeving, Sportcomplex “De Molenwei”, Staatsliedenbuurt-Noord, Staatsliedenbuurt-Zuid, Sterrenbeeldenbuurt, Swinhove – De Lus, Ter Steeghe, Veerplein – De Werf, Veerplein – Oostkeetshaven, Verzetsheldenbuurt, Vogelbuurt-Oost, Vogelbuurt-West, Voormalig veilingterrein, Westkeetshaven, Winkelcentrum Walburg, Zeeheldenbuurt.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafZwijndrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Het ontstaan van Zwijndrecht is nauw verbonden met de historie van de Zwijndrechtse Waard. De naam 'Suindrecht' voor het gebied van de Zwijndrechtse Waard komt voor het eerst voor in 1006, in een giftbrief waarmee Bisschop Ansfried goederen schenkt aan een klooster nabij Amersfoort. De schenking omvatte onder meer de kerk van Zwijndrecht. Het afstaan van Suindrecht en zijn andere bezittingen door de Graaf van Leuven en Hui was een voorwaarde om bisschop te worden. De gift wordt in een akte uit 1028 bevestigd, hiermee wordt ook bewezen dat het gebied toen al bewoond werd. Zwijndrecht heeft in de 15e eeuw gebloeid als belangrijke locatie voor de zoutwinningindustrie. In de 17e eeuw kreeg Zwijndrecht meer het karakter van een tuindersdorp en in de loop van de 19e eeuw kwamen er ook industriële vestigingen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven