Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Nieuw-Beijerland

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Nieuw-Beijerland

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Nieuw-beijerland

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Nieuw-beijerland.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Nieuw-beijerland.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Nieuw-beijerland en straten zoals o.a. Achterdoel, Achterstraat, Doelweijk, Dijkstraat, Kerkdoel, Kerkstraat, Tramlijn, Laning, Marktveld, Middeldoel, Middelstraat, Noorderstraat, Spuistraat, van Wassenhovenstraat, Voordoel, Voorstraat, Damsteeg, Langeweg, Plaatseweg, Spuidijk, Vuurbaken, Zuidzijdsedijk, Zinkweg N, Beijerlandschedijk, Oudendijk, Nieuwe Zinkweg, Scheepswerf, Ruisscheweg, Oud-Beijerlandse Langeweg, Kreekkant, Spuidreef, Appelgaard, Bloesem, Fruitdoel, Kersenhof, Dorpsgaard, Stuifakker, Vroedschapstraat, Schoutstraat, Ambachtsherenweg, Stadhoudersweg, Baljuwerf.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafNieuw-Beijerland is een dorp in het westen van de Hoeksche Waard (Zuid-Holland).
Het dorp is gelegen aan het Spui, een getijrivier. Het water in de omgeving van Nieuw-Beijerland is nog aan de invloed van de getijden onderhevig. Er is een veerpontverbinding met Hekelingen bij Spijkenisse.
Nieuw-Beijerland werd in 1582 gesticht als voorstraatdorp, nadat de bedijking van de polder Nieuw-Beijerland en Nieuw-Piershil gereed was gekomen. Het dorp ligt in de noordoostelijke hoek van de gelijknamige polder en kreeg een planmatige aanleg, bestaande uit drie straten die de dijk volgen en drie straten die daar haaks op staan. Nieuw-Beijerland vormde tot 1984 een afzonderlijke gemeente. Bastiaan Kolbach, de laatste burgemeester van Nieuw-Beijerland, werd in dat jaar burgemeester van Korendijk, waarin Nieuw-Beijerland samen met de gemeenten Goudswaard, Piershil en Zuid-Beijerland opging. Sinds 2019 maakt Nieuw-Beijerland deel uit van de fusiegemeente Hoeksche Waard. Het dorp wordt sinds 2013 aan de zuidkant uitgebreid.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven