Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bodegraven Reeuwijk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bodegraven Reeuwijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Bodegraven-reeuwijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Bodegraven-reeuwijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Bodegraven-reeuwijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Bodegraven-reeuwijk zoals o.a. Bodegraven, Driebruggen, Nieuwerbrug aan den Rijn, Reeuwijk, Waarder en buurten zoals bv Abessinië, Broekvelden, Buitenkerk, Burgemeester Kremerweg, Centrum
Dammekant, Driebruggen, Dronenwijk, Gravekoop, Groote Wetering, Hogebrug, Hoogeind, J.C. Hoogendoornlaan, Laageind, Meije, Middelburg, Noordzijde, Oosteinde, Oud-Bodegraafseweg, Oud-Reeuwijk, Oukoop, Platteweg, Randenburg, Ravensberg, Reeuwijk Brug, Reeuwijk Dorp, Sluipwijk, Tempel, Twaalfmorgen, Verspreide huizen polder Middelburg, Waarder, Weijland, Weijpoort, Westeinde, Zoutman, Zuidzijde.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafBolnes is een dorp, dat samen met de plaatsen Slikkerveer, Ridderkerk, Rijsoord en Oostendam in de gemeente Ridderkerk ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Tot aan het einde van de 19e eeuw was Bolnes weinig meer dan een stuk lintbebouwing langs de Ringdijk, plus wat woningen aan het Dijkje. Bij het aanbreken van de tweede wereldoorlog was de wijk Oud-Bolnes gereed, het is het gedeelte omsloten door de Beneden-Rijweg, Majubastraat, De La Reystraat een het Dijkje.[1] Verreweg de belangrijkste werkgevers waren de scheepswerven Boele en Pot en de machinefabriek Van Dam. Bovendien lag net ten westen van Boele, in het Rotterdamse dorp IJsselmonde, scheepswerf Verolme. In de jaren vijftig en zestig vond een oostwaartse uitbreiding plaats omsloten door De Gen. Smutstraat, de Ringdijk en De La Reystraat, met een klein winkelcentrum in het midden van de De Wetstraat. Ook werd de Boezemkerk gebouwd.[1] In de jaren zeventig kwam er nog meer, tussen de De La Reystraat en de Kievitsweg, met hoge flatgebouwen langs de Spuistraat, een veel groter winkelcentrum ('Bolnes-Zuid') en nieuwe lagere en kleuterscholen, waardoor het zwaartepunt van het dorp ten zuiden van de De La Reystraat kwam te liggen. Vanaf de jaren zeventig werd ook het dorp IJsselmonde drastisch zuidwaarts uitgebreid met de Beverwaard, waarmee het betrekkelijke isolement van de bebouwde kom van Bolnes werd opgeheven. De lagere en kleuterscholen die bij de De Wetstraat rond 1960 waren gebouwd, zijn in de jaren tachtig weer verdwenen; er is een bejaardencentrum 'De Boeg' voor in de plaats gekomen. Het weerspiegelt de demografische ontwikkeling in het oude Bolnes.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven