Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Kaag en Braassem

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Kaag en Braassem

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Kaag-en-braassem

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Kaag-en-braassem.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Kaag-en-braassem.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Kaag-en-braassem zoals o.a. Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Woubrugge, Bilderdam, Burgemeesterswijk, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Ofwegen, Oud Ade en Zevenhuizen, Oude Wetering, Overige verspreide huizen, Overige verspreide huizen, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Roelofarendsveen-Noord, Tuinbouwgebied
Uitbreiding West, Verspreide huizen Oost, Verspreide huizen Oudendijkse polder, Verspreide huizen Rijnsaterwoude, Verspreide huizen Veenderpolder.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafKaag en Braassem is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, die op 1 januari 2009 is ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Alkemade en Jacobswoude.
Kaag en Braassem bestaat uit tien dorpen: Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen en Woubrugge en vier buurtschappen: Bilderdam, Ofwegen, Vriezekoop en Zevenhuizen.
Op het grondgebied van de gemeente bevindt zich veel glastuinbouw. Er zijn 13 poldermolens, waaronder een uit 1632. Watersportrecreatie is belangrijk voor de gemeente, die zowel de Kagerplassen als het Braassemermeer binnen haar grenzen heeft. Enkele kenmerkende gebouwen zijn de Watertoren van Roelofarendsveen, het Ringvaartaquaduct over de A4 (het oudste aquaduct van Nederland, gelegen op de grens tussen de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland) en de twee twaalfhoekige molens (12-kante stenen grondzeilers) in Rijpwetering.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven