Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bleiswijk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bleiswijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Bleiswijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Bleiswijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Bleiswijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Bleiswijk en straten zoals bv Warmoeziersweg, Marijkelaan, Sportlaan, Evertsenstraat, Admiraal Helfrichplein, Witte de Withstraat, Heemskerkstraat, De Ruyterweg, Ireneweg, Piet Heinstraat, Margrietlaan, Karel Doormanlaan, Zoutmanstraat, Jacob van Wassenaerstraat, Banckertstraat, van Kinsbergenstraat, van Speykstraat, Trompstraat, Kerkstraat, Dorpsstraat, Hercules, Adelaar, Eenhoorn, Kompas, Sterrenlaan, Noorderkroon, Kreeft, Kranenburg, Overbuurtseweg, Frederik Hendrikstraat, Hoefweg, Korenmolenweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafBleiswijk is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.Op 1 januari 2007 is de gemeente Bleiswijk samengegaan met de gemeenten Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs in de nieuwe gemeente Lansingerland.
Rond 1100 werd begonnen met het ontginnen van de Hollandse veengebieden. Uit deze tijd zijn geen gebouwen over, maar wel de afwateringskanalen naar de Rotte waaronder de Lange Vaart. In deze tijd werden de eerste boerderijen in dit gebied gebouwd. Sinds de 15e eeuw ligt de landscheiding tussen Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs. In de 12e eeuw werd voor het eerst gesproken over Bleiswijk en de heerlijkheid Bleiswijk. Er heeft rond de 11e eeuw vermoedelijk het slot Kranenburg gestaan, waaraan het Kranenburgplein aan de Dorpstraat zijn naam te danken heeft. De groei van de steden rondom Bleiswijk na de Middeleeuwen heeft ervoor gezorgd dat er bij Bleiswijk veen werd afgegraven om turf van te maken. In deze tijd groeide Bleiswijk van ongeveer 100 huizen in 1500 naar 400 in 1700. Aan het begin van de 18de eeuw leefden er ongeveer 2000 mensen in Bleiswijk.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven