Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hoogmade
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hoogmade
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Hoogmade
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hoogmade.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hoogmade.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Hoogmade en straten zoals bv van Klaverweijdeweg, Doespolderkade, Voorofse Polderkade, Haardsteede, Kerkstraat, van Fenemalaan, Vissersweg, Noordeinde, Europaplantsoen, Oude Kerkweg, Frederikskade, van Alcmaerlaan, van Poelgeestlaan, Graaf Willem II laan, de Bruijnlaan, Hendrik Meijerplantsoen, Pieter van Hemerenplantsoen, Schoollaan, Plein, Cornelis Spronghplantsoen, Boskade, Bospolderweg, Parallelweg, Doespolderweg, Vlietkade, Vlietweg, Vlietpark, Groenwegh, Theo Bosmanlaan, Blauwpolderkade.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Hoogmade is een dorp in de Nederlandse gemeente Kaag en Braassem, provincie Zuid-Holland, met ongeveer 1700 inwoners (2019). Het dorp ligt ten oosten van Leiden en ten noordwesten van Alphen aan den Rijn, aan het riviertje de Does. Ten oosten van Hoogmade ligt de Wijde Aa.
Hoogmade wordt in de dertiende eeuw (1252) voor het eerst genoemd in schriftelijke bronnen als het wordt geschonken aan Dirk van Poelgeest. Het tweede lid van de naam -made betekent hooiland (vergelijk ook Alkemade).
Het was van circa 1255 tot 1572 een hoge heerlijkheid. De heer van Hoogmade was gerechtigd zware straffen uit te spreken, waaronder de doodstraf. Daarna werd Hoogmade wegens insolvabiliteit door de weduwe van Poelgeest verkocht aan de rijke koopman Cornelis Sprongh voor 60 duizend gulden,[2] en werd het een lage heerlijkheid. In de Franse tijd werden de heerlijke rechten vanaf 1795 afgeschaft en werden de heerlijkheden (en daarmee het feodalisme) opgeheven. In de 19e eeuw is het dorp in verval geraakt, maar in de jaren 50 van de 20ste eeuw kwam hierin een kentering en is men begonnen aan de ontwikkeling.
Tot 1855 was Hoogmade een zelfstandige gemeente. Daarna werd het achtereenvolgens onderdeel van de gemeente Woubrugge (1855), van de gemeente Jacobswoude (1991) en van de gemeente Kaag en Braassem (1 januari 2009), een samengaan van Alkemade en Jacobswoude.
Op 4 november 2019 werd de Onze-Lieve-Vrouw-Geboortekerk uit 1931 voor een groot deel verwoest door een uitslaande brand.