Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Meerkerk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Meerkerk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Meerkerk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Meerkerk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Meerkerk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Meerkerk en straten zoals bv Burgemeester Sloblaan, Nijverheidsstraat, Slingerlandstraat, Koningin Wilhelminastraat, Prins Bernhardstraat, Rijskade, Vijverhof, Prinses Beatrixstraat, Oranjeplein, Mevr. Veder-van Hobokenstraat, Prinses Margrietstraat, Prinses Irenestraat, Dorpsplein, Tolstraat, Kleine Kanaaldijk, Gorinchemsestraat, Meerkern, De Wagenmakerij, Kerkplein, ‘t Laantje, Het Bos, Prinses Marijkeweg, Koningin Julianastraat, Ankerstraat, Kerkstraat, Raadhuisplein, Zouwendijk.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafMeerkerk is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Meerkerk ligt in het uiterste oosten van de Alblasserwaard. Meerkerk werd op 1 januari 1986 in gemeente Zederik gevoegd. Sommige delen van de oude gemeente Meerkerk zijn nu onderdeel van andere gemeentes.
De naam komt als eerst voor in een oorkonde van het Kapittel van Sint Marie te Utrecht, in 1266 en 1267. Het dorp is rond 1000 gesticht als nederzetting. Waarschijnlijk is het vernoemd naar een stuk land genaamd het Meer, dat vlak bij een kerk lag. De kerk in Meerkerk werd gebouwd rond 1400. In 1828 is deze afgebrand en weer opnieuw opgebouwd. Rond 1418 heersten de Heeren van Brederode over het gebied. Zij bestuurden het land als een soevereine heerlijkheid. Tussen de Brederodes en de Van Arkels werd soms strijd geleverd, waarbij ook Meerkerk betrokken was.
In 1886 wordt het Merwedekanaal gegraven langs Meerkerk. Dit kanaal was een onderdeel van een de zogenaamde Amsterdam - Gorinchem route. Dit kanaal wordt nog steeds druk bevaren. De oude draaibruggen die Meerkerk rijk was zijn vervangen door moderne ophaalbruggen. Een van de laatste schipbruggen van Nederland was ook nog in Meerkerk te vinden. Deze brug is nu een museumstuk in Rotterdam. In Meerkerk staat een Hervormde kerk, met gotische koor uit de 15e eeuw. Monumentaal is de hofstede (1640) aan de Zouwendijk
De Zouwendijk is gelegen aan een moerasachtig gebied, genaamd de Zouwes. Hierdoorheen loopt een klein riviertje de Zederik. De gemeente is hier naar vernoemd. In Meerkerk ligt nog een kleine sluis, de Zederiksluis.
Meerkerk was ook een onderdeel van een grote weg die door het dorp liep. Deze weg maakte deel uit van de route Parijs - Amsterdam en werd aangelegd door Napoleon. Het verhaal gaat dat Napoleon op een van zijn reizen in Meerkerk heeft overnacht.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven