Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Nieuw Lekkerland

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Nieuw Lekkerland

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Nieuw-lekkerland

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Nieuw-lekkerland.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Nieuw-lekkerland.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Nieuw-lekkerland en straten zoals bv Adriaan Heijnisstraat, Albrechtstraat, Claes de Jongestraat, D.C. Kraaijstraat, Dirk III straat, Dokter Slotstraat, Floris V-straat, Gerard Verstegenstraat, Hellemanstraat, Jan van Arkelstraat, Jacoba van Beierenstraat, Jan van Nassauplein, Kleijburgplein, Meester Bouwmanstraat, P. de Voostraat, Petrus van der Veldenstraat, Schoonenburglaan, Segboerstraat, van der Kooistraat, W van Zijlstraat, Lekdijk, Veerweg, Aakstraat, Barkstraat, Boeierstraat, Botterstraat, Fregatstraat, Galjoenstraat, Gondelplantsoen, Hoogaarslaan, Klipperstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafNieuw-Lekkerland is een plaats in de gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ten zuiden van de rivier de Lek en in het noordwesten van de Alblasserwaard gelegen.
In de eerste eeuwen na Christus was het grondgebied van Nieuw-Lekkerland in handen van de Romeinen. In die tijd was Nieuw-Lekkerland alleen maar moeras. Pas in de 10e eeuw kwam daar verandering in, men ging het moeras uitgraven. Door inklinking van het veen kwam het land steeds lager te liggen. Rond 1280 wordt het dorp Leckerlant genoemd. De naam Nieue-Leckelant wordt voor het eerst genoemd rond 1325 als tegenhanger van het dorpje Oud-Leckelant (nu Lekkerkerk). Pas in 1903 werd het dorpje Nieuw-Lekkerland genoemd.[bron?] Het meest opvallende gebouw rond 1325 zou het Kasteel Schoonenburg zijn geweest.[2] Het kasteel zou op een donk hebben gestaan en als toevluchtsoord voor mensen tijdens een overstroming hebben gediend.[3] Na 1456 werd het kasteel verlaten en werd het een ruïne. De stenen zouden zijn gebruikt voor de bouw van de kerk in Streefkerk. Toen de Spanjaarden in Nederland de baas werden, stak men in Nieuw-Lekkerland de dijken door.
De Lek heeft in de geschiedenis een grote rol gespeeld in de plaatselijke economie en handel. De economie was gebaseerd op landbouw, veeteelt en visserij. In de 19e eeuw werd de scheepsbouw ontwikkeld. In 1849 werd op de dijk de huidige dorpskerk gebouwd. In 1915 werd aan de Lekdijk de watertoren gebouwd.
De klok uit 1774 werd in 1943 uit de toren gehaald en afgevoerd. In 1949 kwam weer een nieuwe klok, met als opschrift: 'Mijn voorganger is in oorlogstijd verdwenen. Nu ben ik in vredestijd verschenen' Na de oorlog is Nieuw-Lekkerland snel uitgebreid.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven