Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Ouderkerk aan den IJssel

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Ouderkerk aan den IJssel

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Ouderkerk-aan-den-ijssel

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Ouderkerk-aan-den-ijssel.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Ouderkerk-aan-den-ijssel.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Ouderkerk-aan-den-ijssel en straten zoals bv Dorpsstraat, Kalverstraat, Kerkweg, Steiger, IJsseldijk-West, Burgemeester De Zeeuwlaan, Harmanshoeve, Sportlaan, Heemraadsweg, Houtzaagmolen, Parkzicht, Burgemeester Neetstraat, IJsseldijk-Noord, De Wetering, IJsbaan, Breeweer, Hoge Molenwerf, Hoefweer, Lageweg, Nieuwlandsekade, Oosterweer, Oostkade, Schaapjeszijde, Vlamingsweer, Wildertkade, Nesse Tiendweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafOuderkerk aan den IJssel is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard aan de Hollandse IJssel in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
Ouderkerk was een heerlijkheid en sinds het einde van het Ancien régime een gemeente. Van 1812 tot 1817 behoorden ook de gemeenten Stormpolder en Krimpen aan den IJssel tot deze gemeente, maar in 1817 werden die weer afgesplitst tot zelfstandige gemeenten. De rechten verbonden aan de heerlijkheid, lange tijd bezit van het geslacht van Nassau la Lecq, werden onder andere uitgeoefend vanuit het pand aan de Dorpsstraat 17 (Ouderkerk aan den IJssel). De gemeente ging op 1 januari 1985 (na een gemeentelijke herindeling) samen met Gouderak op in de gemeente Ouderkerk. Ouderkerk aan den IJssel is de grootste van deze plaatsen. Ook het gemeentehuis van de gemeente Ouderkerk was in Ouderkerk aan den IJssel gevestigd.
Tot en met 31 december 2014 was Ouderkerk aan den IJssel onderdeel van de gemeente Ouderkerk. Op 1 januari 2015 ging de plaats samen met de gemeente op in de fusiegemeente Krimpenerwaard.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven