Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Heerjansdam

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Heerjansdam

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Heerjansdam

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Heerjansdam.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Heerjansdam.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Heerjansdam en straten zoals bv Burgemeester G.H. Dercksenstraat, De Manning, Ds. J.A. Visserstraat, Heer Janstraat, Nijverheidsstraat, Onderdijkserijweg, Rozenlaan, Vlasakkers, ‘t Achterom, Horspad, De Brakel, De Hupse, De Smaus, Havenkant, Industrieweg, Julianastraat, Kromme Nering, Langeweg, Molenweg, Molenwei, Prins Bernhardstraat, Dorpsplein, Prinsenhof, ‘t Fort, Jhr G.C.W. van Tets van Goudriaanlaan, Willem de Zwijgerlaan, Waalhof, Waalpad, Wilhelminastraat, Bovenkruier, Tjasker, Grondzeiler, Trasmolen, Nessenweg, Uilenvlietsehaven, Aalbespad.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafHeerjansdam is een dorp ten noorden van de Oude Maas in de Zwijndrechtse Waard in Zuid-Holland en onderdeel van de gemeente Zwijndrecht, maar leunt wat betreft voorzieningen ook sterk op de gemeente Barendrecht.
Heerjansdam was een zelfstandige gemeente totdat het op 1 januari 2003 onderdeel werd van de gemeente Zwijndrecht; het had op dat moment 3590 inwoners en een oppervlakte van 6,39 km². Het voormalige raadhuis is een modern gebouw uit 1958. Het is gebouwd naar een ontwerp van architect L. de Jonge.
Heerjansdam is begrensd door het Waaltje in het noordwesten (Barendrecht), de Oude Maas in het zuidwesten en de Lange Weg in het noorden (Rijsoord). De (voormalige) grens met Zwijndrecht (zuidoosten) loopt door de polder de Groote- en Kleine Lindt.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven