Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Oostvoorne

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Oostvoorne

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Oostvoorne

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Oostvoorne.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Oostvoorne.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Oostvoorne en straten zoals bv Brielseweg, Burg Letteweg, de Ruy, Donjonweg, Dorpsplein, Goudhoekweg, Hoflaan, J v Beierenlaan, Kerkplein, Mildenburglaan, Molenweg, Noordweg, Sportlaan, Zwartelaan, Steenoven, Fazantenlaan, Houtsniplaan, Karekietlaan, Kievitslaan, Koekoekslaan, Meeuwenlaan, Nachtegalenlaan, Nieuweweg, Obalaan, Patrijzenlaan, Rialaan, Leemerhof, Valkenlaan, v d Meerweg, Vinkenslag, Abelenlaan, Berberislaan, Bosweg, Donselaer, Kamperfoelielaan, Ligusterlaan, Lijsterbeslaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafOostvoorne is een dorp gelegen op het eiland Voorne in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.Per 1 januari 1980 werd de gemeente samengevoegd met Rockanje tot de nieuwe gemeente Westvoorne.
Het dorp kent in het geheel geen straatnamen die eindigen op -straat. Er zijn alleen wegen, lanen, een enkele dijk en paden. Een fragment uit het lied 'Oostvoorne aan zee' noemt het dan ook "Jij dorpje zonder enen straat, waar weg en laan doorhenen gaat." Oostvoorne had lange tijd als enige plaats in Nederland een autostrand. Het strand zou al voor de Tweede Wereldoorlog toegankelijk zijn geweest voor auto's. Ook de tramlijn Spijkenisse - Oostvoorne eindigde van 1950 tot de opheffing in 1965 aan het strand. In 1992 vond een groep mensen dat het strand moest worden gesloten voor auto's. Na jarenlang overleg, waaraan de gemeente Westvoorne zich al snel onttrok, besloot de provincie Zuid-Holland het strand per 15 oktober 2004 te sluiten voor auto's en er een vogelgebied van te maken. Door Oostvoorne loopt de Europese wandelroute E9, ter plaatse ook Noordzeepad of Deltapad geheten.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven