Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Boven-Hardinxveld

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Boven-Hardinxveld

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Boven-hardinxveld

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Boven-hardinxveld.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Boven-hardinxveld.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Boven-hardinxveld en straten zoals bv Den Bout, Steenenhoek, Koningin Wilhelminalaan, Tiendweg, Blikstraat, Bosstraat, Buitenweistraat, Havenstraat, Rivierdijk, Graaf Adolfstraat, Graaf Lodewijkstraat, Hofweerstraat, Juliana van Stolbergstraat, Prinses Irenestraat, Prinses Marijkestraat, Weteringstraat, De Buurt, Kerkplein, Kerkstoep, Kromme Gat, Akkerstraat, Koningin Julianastraat, Nassaustraat, Prinses Beatrixstraat, Prins Bernhardstraat, Prinses Margrietstraat, Willem de Zwijgerstraat, Kanaaldijk-zuid, Drijverschuit, Elft, Fint, Steur, Zalm, Houting, Afslag, Dreef, Schokker, Huik, Loodreep, Botenwerf, Lijnbaan, Albert Cuypstraat, Ferdinand Bolstraat, Frans Halsstraat, Gerard Doustraat, Hobbemastraat, Jan Steenstraat, Pieter de Hooghstraat, Paulus Potterstraat, Rembrandtstraat, Van Ruysdaelstraat, Vermeerstraat, Rembrandthof, Willem Droststraat, Steek.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafBoven-Hardinxveld is een dorp in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp is gelegen in de Polder Hardinxveld (0,8 meter onder NAP). Boven-Hardinxveld ligt aan de Boven- en Beneden-Merwede en heeft ook een haven met werven aan de Beneden-Merwede. Het dorp kent geen grote verkeersaders, de hoofdweg die door het dorp loopt is die over de dijk langs de Merwede.
Oorspronkelijk was Boven-Hardinxveld lintvormig langs de dijk, maar door nieuwbouw is het dorp geconcentreerd geraakt bij het splitspunt van de Boven-Merwede. Aan de overkant van de Boven-Merwede ligt Werkendam.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven