Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rockanje

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rockanje

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Rockanje

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Rockanje.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Rockanje.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Rockanje en straten zoals bv Berberislaan, C G v Kleijburgweg, D v Voornelaan, Dorpsplein, Dorpsweg, Duindoornlaan, Groene Kruisstraat, Heinhof, Kortedreef, Ommeloop, Parnassialaan, Raadhuislaan, Swinsedreef, Vestalaan, Vliel Heinlaan, Waaldrift, Zeedistellaan, Zeeweg, Vestahof, A Taerlingstraat, C Langendoenstraat, C Wijckhuysstraat, Coppenweg, F v Eijkstraat, H Klaaszstraat, H Smeetszstraat, H v Andelstraat, Hoogvlietlaan, J C Kouterstraat, J Groeneveldstraat, J v d Woudestraat, Kolpapad, L Manintveldstraat, v Leijdenstraat, W de Waalstraat, Bijlaardhof, Bosweg, Duinen, Duinrand, Duinzoom, Duivenhof, Dwarsweg, Korteweg, Kreekpad, Langeweg, Rondeweiweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafRockanje is een voormalige heerlijkheid en een badplaats gelegen aan de Noordzeekust, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Rockanje behoort tot de gemeente Westvoorne.
Rond 1200 was er op de punt van het toenmalige Voorne (dat veel groter was dan het huidige eiland Voorne) een plaats die Rochange genoemd werd. Dat gebied is rond 1214 weggespoeld tijdens een van de overstromingen die het Haringvliet vormden. Snel daarna werd het terugwinnen van de ondergelopen gebieden waar mogelijk ter hand genomen met hulp van Cisterciënzer monniken van de abdij Ter Doest in het Vlaamse plaatsje Lissewege nabij Brugge. De eerste polder die werd gecreëerd, kreeg de naam Oud-Rockanje. Al binnen 6 jaar, in 1220, kon Dirk II van Zeeland van Voorne (de Heer van Voorne) zijn dankbaarheid voor de hulp tonen door het Middellant (zoals het gebied van Rockanje werd aangeduid) te schenken aan de monniken van de abdij. Het grootste deel van het huidige gebied Rockanje is ontstaan door de verdere inpoldering van gebieden die rond 1214 ondergelopen waren. Uiteindelijk zijn er negen kleipolders ontstaan, deze zijn later Rockanje geworden.
De huidige dorpskern is gegroeid vanaf de dorpsweg. Vlak achter die dorpsweg ligt het natuurgebied meertje de Waal. Dat is een overblijfsel van de oude getijdenkreek Strype, die al rond 1500 voor Christus (ruim 3500 jaar geleden dus) begon te vormen.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven