Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zuidland

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Zuidland

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Zuidland

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Zuidland.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Zuidland.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Zuidland en straten zoals bv Bloemhofplein, Boomgaardstraat, Breedstraat, Dam, De Schering, Dorpsstraat, Hoofd, Kerkstraat, Lijnzaadstraat, Ooftstraat, Paradijsstraat, Patiostraat, Raadhuisstraat, Repelstraat, Ring, Rootstraat, Vlasstraat, Weidesingel, Sanderswatering, Beatrixstraat, Christinastraat, Emmastraat, Irenestraat, Julianastraat, Margrietstraat, Nijverheidstraat, Oranjeplein, Prins Bernhardstraat, Prins Hendriklaan, Verlorenkost, Wilhelminastraat, Willemstraat, Driesprong, Dirk Blaakstraat, Oude Watering, Blinckvliet, Drenkwaard, Sandhil, Westenrijk, Ben Goerionstraat, Israëllaan, Leviestraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafZuidland, in streekdialect Sland, is een dorp op het eiland Voorne-Putten, in de gemeente Nissewaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
In documenten wordt voor het eerst aan het einde van 13e eeuw gesproken over de 'Heerlickheit Westenrijck', waar nu in Zuidland de straatnaam Westenrijk nog naar verwijst. In de middeleeuwen werden ook de namen Blinc- of Blenkvliet en Couwenhoven gebruikt voor het dorp.[2] In die papieren wordt toestemming gevraagd voor het bouwen van boerderijen en het pachten van land. Vanwege de gunstige ligging aan rivier Bernisse wordt daar in 1368 't Schippershuus gebouwd en waar nu het Hoofd is werd een vertakking gemaakt naar de haven van Zuidland, nu de vijver in het midden van de Ring. Medio 14e eeuw kreeg Zuytlant tolrechten en stapelmarktrechten en pikte zo in de Gouden Eeuw een graantje mee van het succes van de steden Geervliet en Brielle. Desondanks is Zuytlant nooit een belangrijke plaats geworden en heeft ook nooit stadsrechten ontvangen.
Opmerkelijk is het feit dat Zuidland tot 1945 groter was dan Spijkenisse. Nadat de gemeente Spijkenisse in de jaren '50 werd aangewezen als groeikern, werd Zuidland betreft inwonersaantal snel ingehaald.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven