Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Monster

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Monster

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Monster

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Monster.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Monster.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Monster en straten zoals bv Burgemeester Kampschöerstraat, de Masemude, Amandelgaarde, Frans Halsstraat, Choorstraat, De Kruithoff, Rembrandtstraat, Dr van den Brinkstraat, Kerkplein, Herenstraat, Kerkpad, Molenstraat, Emmaplein, Wilhelminastraat, Hortensiastraat, Ericastraat, Zeestraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafMonster is een kustdorp in de provincie Zuid-Holland (gemeente Westland) gelegen aan de Noordzee en beschikt over vijf kilometer strand.Tot 1 januari 2004 was Monster een zelfstandige gemeente, daarna ging het bij de gemeentelijke herindeling Westland op in de gemeente Westland. De vroegere gemeente Monster bestond uit de dorpen Monster, Ter Heijde aan Zee en Poeldijk en telde ruim 20.000 inwoners. De inwoners worden Monsternaars genoemd.
Monster ontstond waarschijnlijk in de tiende eeuw en de eerste gebouwen, voornamelijk boerderijen, werden als een lint langs de strandwal gebouwd. Een kerk kwam langs een weg die de boerderijen met elkaar verbond. De plaats werd voor het eerst in het jaar 1006 genoemd. Het dorp nam al snel een belangrijke plaats in in de regio en al vroeg kreeg Monster een eigen korenmolen in 1300.
Een oude naam van Monster was Masamuda, samengesteld uit onl. muda, → muiden 'monding' en de waternaam Maas. Over de oorsprong van de naam Monster is onzekerheid. Waarschijnlijk is ze afgeleid van het Latijnse woord "Monasterium" hetgeen klooster betekent, maar daar er geen klooster was, hier in de betekenis 'grote centrale parochiekerk'.
Monster was vroeger een bedevaartplaats, omdat de Machutusparochie een aantal relikwieën bezat van haar patroon, de heilige Machutus, ook wel Machuut genoemd. Men zocht hier genezing van de vallende ziekte, epilepsie.
Het dorp telde in 1474 80 haardsteden. Dit aantal was in 1514 gegroeid tot 250. De bebouwing concentreerde zich rond de kerk en langs dwarswegen op de strandwal. Bij de kerk kwam een haventje dat uitkwam op de Vlotwatering. Belangrijke vormen van bestaan in de middeleeuwen waren akkerbouw en veeteelt, waarvan schapenteelt een belangrijk aandeel had. Fruit- en groenteteelt kwam op na de middeleeuwen.
In de 13e eeuw behoorde een groot deel van het Westland, Loosduinen en Den Haag tot het ambtsgebied van Monster. Toen een begin werd gemaakt met de bouw van Den Haag werd een splitsing gemaakt in Haag-ambacht en Half-Loosduinen. Dit laatste dorp werd in 1812 losgemaakt van Monster. Tussen Den Haag en Monster bevindt zich van oudsher een serie buitenplaatsen zoals Ockenburgh, Bloemendaal, Solleveld en Langeveld.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven