Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Mijnsheerenland

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Mijnsheerenland

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Mijnsheerenland

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Mijnsheerenland.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Mijnsheerenland.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Mijnsheerenland en straten zoals bv Burg.de Jongplein, Eendrachtslaan, Everocken, Lodewijk van Praetstraat, Laan van Moerkerken, Molenweg, Mijnsheerenhof, Beatrixplein, Elisabeth van Loonstraat, Hoflaan, Julianastraat, Kerkplein, Kerkstraat, Laan van Westmolen, Molenvlietlaan, Nieuwegeer, Raadhuislaan, ter Kuilestraat, van der Waalstraat, Wilhelminastraat, Maasdijk, Noordernesse, Vorderban, Stelleveld, Huibert van der Hoekpln, Stougjesdijk, Kwakseweg, Blauwesteenweg, Boomgaardstraat, Brabersweg, Buijensweg, Groeneweg, Maasweg, Papeweg, Reedijk, Westdijk.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafMijnsheerenland is het enige dorp in de Hoeksche Waard dat niet aan een dijk is gebouwd. Tot 1984 was Mijnsheerenland een zelfstandige gemeente.
Na de Sint-Elisabethsvloed werd het voormalig land van Schobbe en Everocken in 1437-1438 herbedijkt door ridder Lodewijk van Praet. Men spreekt dan ook wel van het "Mijnsheerenland van Moerkerken". De herkomst van de naam is niet religieus, maar geeft de feitelijke situatie weer, namelijk het land van Heer Praet van Moerkerken.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven