Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Leerdam

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Leerdam

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Leerdam

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Leerdam.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Leerdam.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Leerdam zoals o.a. Kedichem, Leerdam-Centrum, Leerdam-Noord, Leerdam-Oost, Leerdam-West, Schoonrewoerd, Verspreide huizen Leerdam en straten zoals bv Meent, Meentplein, Prins Hendrikstraat, Julianastraat, Westwal, Oranjeplein, Singel, Kerkstraat, Poorterij, Huisgracht, Hoogstraat, Zuidwal, Markt, Hoogenhoek, Groote Steiger, Markthof, Noordwal, Vinkenbuurt, Bergstraat, Noorderbergpad, Nieuwstraat, Schavet, Fonteinstraat, Achter de Kerk, Vlietskant, Oostwal.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafLeerdam is een stad en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Leerdam vormt de hoofdplaats van de gemeente Vijfheerenlanden, waar tevens het gemeentehuis is gevestigd.
Tot de gemeente Leerdam behoorden ook de dorpen Schoonrewoerd, Oosterwijk en Kedichem en een aantal buurtschappen sinds de gemeenten Schoonrewoerd en Kedichem in 1986 opgingen in Leerdam.
Op 10 november 2015 werd bekend dat de gemeente Leerdam zou fuseren met het naburige Vianen en Zederik tot de gemeente Vijfheerenlanden.[2] De herindeling vond plaats op 1 januari 2019. Op 1 januari 2018 waren al wel de ambtelijke organisaties van de drie gemeenten samengegaan.
De gemeente verhuisde door de fusie van de provincie Zuid-Holland naar de provincie Utrecht.
Leerdam komt voor het eerst ter sprake in 1143 en wordt vermeld als Ter Lede of Ter Leede. Het is op dat moment een heerlijkheid van de Heren van der Lede, waaruit het geslacht Van Arkel ontsproot. De heren hebben het in hun bezit tot 1305 waarna het gebied in handen komt van de heren van Arkel. In 1382 verkrijgt Leerdam stadsrechten van Otto van Arkel, Leerdam ontving een tweede keer stadsrechten in 1407 van Willem VI van Holland.
Na de Arkelse Oorlogen (1401-1412) werd het leen van Arkel door Holland ingevorderd. In 1428 verkreeg het huis Egmont het gebied tot halverwege de 15e eeuw, waarna het aan het huis Oranje-Nassau kwam.
Het riviertje de Linge, omgeven door rietwallen en veel waterlelies, bepaalt mede de sfeer van het landschap. De stad ligt in het oostelijke gedeelte van de Vijfheerenlanden.
De rijke historie van het stadje Leerdam kan worden gevonden in goed bewaarde historische gebouwen zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de overgebleven en gedeeltelijk gerestaureerde stadsmuren van de Zuidwal en het Oude Raadhuis.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven