Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rozenburg

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rozenburg

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Rozenburg

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Rozenburg.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Rozenburg.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Rozenburg en straten zoals bv Eikenlaan, De Plataan, De Linde, Essendaal, Iependaal, De Hazelaar, Kerkweg, Laan van Nieuw Blankenburg, Meiendaal, De Blencken, De Meidoorn, Molenweg, Kooylandt, Olmendaal, Sparregat, Acacialaan, Berkenhof, Blankenburg, Dennenhof, Elzenlaan, Boulevard, Esdoornlaan, Hulsthof, Kastanjelaan, Lijsterbeslaan, Prunuslaan, Kalishoek, Anemonelaan, Clematislaan, Gladiolenlaan, Irislaan, Raadhuisplein, Raadhuisstraat, Krokuslaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafRozenburg is een dorp in Zuid-Holland dat als bestuurscommissiegebied deel uitmaakt van de gemeente Rotterdam. Het is de enige plaats op het eiland Rozenburg. Tot 2010 was het een zelfstandige gemeente.
Op 10 juli 2008 besloot een nipte meerderheid van de gemeenteraad van Rozenburg de gemeente op te heffen en als nieuw te vormen deelgemeente op te gaan in de gemeente Rotterdam, dit wegens onvoldoende bestuurskracht.[2] Op 27 oktober 2009 stemde de Eerste Kamer in met het wetsvoorstel 'Herindeling Rotterdam-Rozenburg', waardoor Rozenburg op 18 maart 2010 in de gemeente Rotterdam is opgegaan.[3] Van 1 januari 2009 tot 18 maart 2010 was Rozenburg naar oppervlakte de kleinste gemeente van Nederland.
Tot 2014 was Rozenburg een deelgemeente van Rotterdam. Nadat in dat jaar het deelgemeentebestel werd opgeheven resteerde een zogenoemde gebiedscommissie met een adviesfunctie aan gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders van Rotterdam.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven