Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bleskensgraaf

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bleskensgraaf

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Bleskensgraaf

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Bleskensgraaf.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Bleskensgraaf.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Bleskensgraaf en straten zoals bv Blassekijnstraat, Burgemeester Dekkingstraat, Dorpsstraat, Dokter Ingelseplein, Graafstroomstraat, Gruttostraat, Kerkstraat, Kievitstraat, Koolmeesstraat, Leeuwerikstraat, Lindenstraat, Lijsterstraat, Merelstraat, Nachtegaalstraat, Plantsoen, Reigerstraat, Zevenhovenstraat, Zwaanstraat, Zwaluwstraat, Akkerwindeplaats, Peppelstraat, Weegbreepad, Windhalmstraat, Korenbloemplaats, Sterremuurplaats, Meidoornstraat, Klaverpad, Koekoekspad, Pinksterbloemstraat, Ranonkelstraat, Boterbloemstraat, Klaproosstraat, Hondsdrafstraat, Dotterbloemstraat, Kamillestraat, Ereprijsstraat, Duizendbladstraat, Burgemeester Viezeestraat, Amandelhof, Fluitekruidstraat, Wilgenpad, Madeliefstraat, Elzenweg, Abbekesdoel, Heulenslag.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafBleskensgraaf is een plaats in de gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Van 1986 tot 2013 was het onderdeel van de voormalige gemeente Graafstroom.
Het dorp kreeg zijn naam van een vroegere landheer, Willem van Blassekijn, een edelman in de Alblasserwaard. Door de jaren heen is de naam langzaam veranderd van Grauelant via onder andere Blaskens Graveland en Blassekijnsgraeve in Bleskensgraaf.[2] Het is een voormalige heerlijkheid die sinds begin 19e eeuw toebehoort aan het geslacht Van der Elst (van Bleskensgraaf) In 1855 werden de toenmalige gemeenten Bleskensgraaf en Hofwegen samengevoegd tot één gemeente met de naam Bleskensgraaf en Hofwegen.Het dorp is gelegen aan het riviertje de Graafstroom. Zoals de naam al aangeeft is dit eigenlijk een gegraven kanaal, dat aansluit op het riviertje de Alblas. In het dorp is te zien hoe het rechte gegraven deel (de Graafstroom) ter hoogte van de Wijngaardseweg overgaat in de kronkelende rivier (De Alblas), die door Bleskensgraaf, Oud Alblas en Alblasserdam stroomt en daar in de Noord uitmondt.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven