Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Giessenburg

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Giessenburg

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Giessenburg

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Giessenburg.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Giessenburg.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Giessenburg en straten zoals bv Arent van Gentstraat, Brugstraat, Burgemeester van der Bruggelaan, Dorpsstraat, Emmalaan, Giessenlaan, Juliana van Stolberglaan, Kerkhoflaan, Lijnbaan, Oranjelaan, Prins Bernhardlaan, Randlaan, Schoolstraat, Taets van Amerongenstraat, van Brederodestraat, van Delftstraat, van Drenckwaertstraat, van Wenastraat, Willem de Zwijgerlaan, Wilhelminalaan, Breestraat, de Boodtstraat, van Hardenbroekstraat, van Marlotstraat, d’Ablaing van Giessenburgstraat, Bogerd, Liesveld, Heul, Johan de Kreijstraat, Diep, Boezem, Sluis, Wetering, Lijnbaanplein, Binnendamseweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafGiessenburg is een dorp in de gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, het is tevens gelegen in het Groene Hart. Het dorp is gelegen aan het riviertje de Giessen. Als gemeente is het ontstaan in 1957 door een samenvoeging van de gemeenten Giessen-Nieuwkerk en Peursum. Tot de gemeente Giessenburg, die in 1986 opging in de gemeente Giessenlanden, hoorde ook Giessen-Oudekerk. Onder het dorp Giessenburg vallen ook de buurtschappen Klein Peursum, Muisbroek, Peursum, Pinkeveer en Giessen-Oudekerk.
De naam Giessenburg komt van de burcht de Giessenburcht oftewel kasteel Giessenburg.[2] De rivier die door Giessenburg stroomt, is de Giessen. Aan deze rivier werd in 1411 een houten toren gebouwd, als versterking van de graaf van Holland in de Arkelse oorlogen. Arent van Gent, een vertrouweling van de Hollandse graven, kreeg de toren in 1412 in leen. Hij verving het houten bouwsel door een stenen woontoren en groef er een gracht omheen. Hij noemde zich als eerste Heer van Giessenburg.[3] In de zeventiende eeuw was het slot met de bijbehorende heerlijkheden Giessenburg en Giessen-Nieuwkerk eigendom van de familie Van Marlot uit Den Haag. Lodewijk van Marlot heeft waarschijnlijk rond 1665 de eenvoudige stenen donjon uitgebreid tot een volwaardige buitenplaats. Het slot is eeuwenlang van grote betekenis geweest voor het gebied rond de Giessen. De heren van Giessenburg (later d'Ablaing van Giessenburg) waren ook erfwatergraaf van het waterschap de Overwaard. Rond 1800 is het slot Giessenburg afgebroken.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven