Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Geervliet

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Geervliet

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Geervliet

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Geervliet.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Geervliet.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Geervliet en straten zoals bv Aleida van Strijenlaan, Bernisseweg, Boomgaardweg, Burgemeester van der Minnelaan, Cornelis de Wittlaan, Dorpsplein, Egmondplein, H M Preuijt JDzn laan, Hendrik Ponseweg, Hoflaan, Jacob van Gaesbeeklaan, Kaaistraat, Kerkplein, Kerkstraat, Landpoortstraat, Markenburglaan, Molenstraat, Nicolaas van Puttenlaan, Noorddijk, Oude Singel, Professor de Snoolaan, Sweder van Abcoudelaan, Schoolstraat, Sportlaan, Spuikade, Spuistraat, St Anthonieplein, Starckplein, Stationssingel, Toldijk, Tolstraat, Visserszijde, Landswerf, Barakkenslop, Gruttersslop, Oude Noordlandsedijk, Dankerseweg, Groene Kruisweg, Hogelandseweg, Konijnendijk, Polderweg, Ringdijk, Oud Hoenderhoeksedijk, Beresteinweg, Dr W Dreesplein, Griendweg, Hooftweg, Polderlaan.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafGeervliet is een plaats in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, in de huidige gemeente Nissewaard ten zuiden van het Rotterdamse Botlekgebied, op het (voormalige) eiland Putten, tegenwoordig deel van Voorne-Putten.
De oudste vermelding van Geervliet dateert van 1179, naar de aldaar gevestigde tol op de Bernisse. In 1381 werd Geervliet door Zweder van Abcoude stadsrecht verleend. In de middeleeuwen was Geervliet beschermd door stadsmuren, maar later werd het grotendeels verwoest door een brand. Het oude centrum is echter nog steeds te bezichtigen. Ook is er de Bernisse Molen, tevens voormalig restaurant, gebouwd op een voormalige verdedigingstoren die deel uitmaakte van de stadsmuur. In Geervliet zijn de opnamen gemaakt voor de NCRV-film De Zomer van 1945 en van de AVROTROS serie Flikken Rotterdam.[bron?] De gemeente Geervliet, die was ingesteld op 1 januari 1812, werd op 1 januari 1980 opgeheven. Geervliet werd toen een onderdeel van de nieuw ingestelde gemeente Bernisse. Bernisse en Spijkenisse gingen op 1 januari 2015 op in de nieuw ingestelde gemeente Nissewaard.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven