Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hazerswoude-dorp

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hazerswoude-dorp

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Hazerswoude-dorp

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hazerswoude-dorp.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hazerswoude-dorp.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Hazerswoude-dorp en straten zoals bv Voorweg, Oostgerepolder, De Poelzoom, Zuiddijklaan, Zuiddijk, Gerelaan, Kastanjelaan, Hazelhof, Lindelaan, Ds D A van den Boschstraat, Burgemeester Warnaarkade, Sportparklaan, Dorpsstraat, Ambachtsplein, Oude Gemeneweg, Hugostraat, Raadhuisplein, Kamplaan, Torenstraat, Torengaarde, Tuinstraat, Ridder van Montfoortlaan, Poeleiland.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafHazerswoude-Dorp is een centraal gelegen plaats in de Nederlandse gemeente Alphen aan den Rijn. Op 1 januari 2020 had het 5.990 inwoners. Het dorp is gelegen in het Groene Hart en ligt midden tussen de plaatsen Leiden, Alphen aan den Rijn, Boskoop en Benthuizen. Tot 1 januari 2014 behoorde Hazerswoude-Dorp tot de gemeente Rijnwoude en was daarmee de grootste kern binnen de gemeente.
Bezienswaardigheden in het dorp zijn het voormalige raadhuis van architect Jan Dekker (1926), een door Pieter Post ontworpen hervormde kerk uit 1664 (toren uit 1646), een rooms-katholieke kerk uit 1881 en een gereformeerde kerk uit 1969. Aan de Dorpsstraat 66 staat een monumentaal pandje uit circa 1630, waarin het Historisch Museum van Hazerswoude is gehuisvest. Het dorp telt vier molens: de wipmolens de Rooie Wip en de Gere Molen (of blauwe Wip), de achtkante poldermolen Rietveldse Molen en de korenmolen Nieuw Leven. De laatste is een omgebouwde wipmolen, die al bijna 200 jaar in het dorp staat. Ook bezienswaardig is het vaardorp het Rietveld aan de oostkant van het dorp.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven