Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Sliedrecht
Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Sliedrecht
Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s
De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Sliedrecht
Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.
Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Sliedrecht.
portret
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
13-18 zwart-wit met kader
13/18-speciaal per school ontworpen
13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
sleutelhanger met pasfoto
Zelf bepalen
Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Sliedrecht.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Sliedrecht zoals o.a. Baanhoek-Bedrijven, Baanhoek-Oost, Baanhoek-West, Bedrijventerrein De Driehoek, Bedrijventerrein Het Plaatje, Bedrijventerrein Kerkerak, Bedrijventerrein Nijverwaard, Bedrijventerrein Noordoost-Kwadrant, Bedrijventerrein Stationspark, Benedenveer, Buitenuitbreiding-Oost, Buitenuitbreiding-West, De Grienden, De Hoven, De Weren, Het Buitengebied, Kerkbuurt-Oost, Kerkbuurt-West, Middenveer, Molendijk, Prickwaert en Weresteijn, Rivierdijk-Midden, Rivierdijk-Oost, Rivierdijk-West, Rivierenbuurt-Noord, Rivierenbuurt-Zuid, Sportpark, Staatsliedenbuurt, Stationsweg, Vogelbuurt-Noord, Winklerplein-Noord, Winklerplein-Zuid.
Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf
Sliedrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland
Tot 1421 bestond Sliedrecht uit twee delen: Slydregt op de zuidelijke oever van de Merwede, waar later de Biesbosch is ontstaan (op die moerasachtige gronden stond ook slot Crayestein). En Over-Slydregt lag op de noordelijke oever. Toen de Sint-Elisabethsvloed in dat jaar Slydregt verwoestte, ging Over-Slydregt verder onder de naam Sliedrecht.[3]
Sliedrecht was in de 15e en de 16e eeuw een „normaal dorp.” De bewoners leefden van visvangst, veeteelt en wat landbouw. Bekendheid als ”baggerdorp” verwierf het pas na de komst van de stoommachine. Het baggeren valt historisch te verklaren. Eeuwenlang hadden de inwoners in dit gebied te maken met de strijd tegen het water. In de 13e eeuw werd er een hoogheemraadschap opgericht, werden om de 100 el sloten gegraven om het gebied droog te maken en werden er dijken aangelegd. De boeren ontdekken dat ze met dijken bouwen meer geld konden verdienen dan met veeteelt. De veeboeren werden dijkwerkers. Uit de archieven blijkt dat arbeiders uit Sliedrecht in de 15e eeuw betrokken waren bij het graven van havens in Dordrecht. Rond 1600 ontstond baggerbedrijf Prins, waar het werk met de hand werd uitgevoerd. Het duurde tot rond 1860 voordat de vermaarde Sliedrechter Adriaan Volker de eerste stoombaggermolen in gebruik nam.
Juridisch gezien bestond Sliedrecht lange tijd uit de drie heerlijkheden (Over)Sliedrecht of Lockhorst, Naaldwijk en Niemandsvriend. Van 1 april 1817 tot 23 augustus 1818 bestonden deze laatste twee ook korte tijd als aparte gemeente. Daarna werden ze weer bij Sliedrecht gevoegd.
In 1978 opende de eerste IKEA van Nederland in Sliedrecht. Deze werd in 2006 gesloten wegens het beperkte oppervlak van de vestiging en omdat er inmiddels grotere, nieuwere vestigingen in de buurt waren gekomen (Barendrecht, Breda en Utrecht).
(bron: https://nl.wikipedia.org/)