Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Albrandswaard

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Albrandswaard

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Albrandswaard

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Albrandswaard.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Albrandswaard.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Albrandswaard zoals o.a. Poortugaal-Noord, Rhoon-Noord, Poortugaal-Zuid, Rhoon-Zuid, Buitengebied Albrandswaard, Portland, Rotterdam-Albrandswaard, Beatrixstraat, Buitengebied, Buitengebied Poortugaal, Buitengebied Rhoon-Noord, Buitengebied Rhoon-Zuid, De Eilanden, Distripark, Driehoek, Ghijseland, Kijvelanden, Landweg, Overhoeken, Park Rhoon, Polder Albrandswaard, Poortugaal, Poortugaal-Centrum, Poortugaal Zuid, Portland-Centrum, Portland-Koedoodzone, Rhoon-Centrum, Rhoon Noord, Rhoon-Zuidoost, Tijsjesdijk, Valckesteyn, Wijkpark Portland, Zwaardijk-Kruisdijk.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafAlbrandswaard is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente maakt deel uit van Metropoolregio Rotterdam Den Haag en de BAR-gemeenten (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk). De gemeentenaam is afgeleid van de voormalige heerlijkheid Albrantswaard en Kijvelanden.
Albrandswaard is in 1985 ontstaan door het samenvoegen van de gemeentes Rhoon en Poortugaal. Hierbij werd een gedeelte van het Poortugaals grondgebied afgestaan aan Rotterdam; dit maakt deel uit van het Rotterdamse stadsdeel Hoogvliet. De gemeente telt 25.799 inwoners (per 1 januari 2021, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,72 km². Veel inwoners zijn forensen die in Rotterdam werken. Het gemeentehuis bevindt zich sinds het najaar van 2006 in een kantorencomplex aan de Hofhoek in Poortugaal. Voorheen stond het aan de Viaductweg in Rhoon. Er is momenteel aangevangen met de bouw van een nieuw gemeentehuis in Rhoon, nabij het metrostation en de sporthal aan de Stationsstraat. De verwachting is dat het zogeheten Huis van Albrandswaard in maart 2021 zal worden opgeleverd. Sinds 2000 is er een derde kern bij de al twee bestaande dorpen gekomen: Portland. Deze kern is samen met Carnisselande van Barendrecht onderdeel van de Vinex-locatie Midden-IJsselmonde. Een referendum onder de inwoners van Portland heeft uitgewezen dat zij graag als wijk onderdeel willen blijven van het dorp Rhoon in plaats als een zelfstandig dorp Portland binnen de gemeente Albrandswaard. Hierdoor werd Portland ook aangesloten op het Rotterdamse "010"-net in plaats van het Barendrechtse "0180".
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven