Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Den Hoorn

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Den Hoorn

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Den-hoorn

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Den-hoorn.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Den-hoorn.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Den-hoorn en straten zoals bv Lookwatering, Dijkshoornseweg, Laan van Groenewegen, Vrouw Rijssensloot, Zuidmade, Groeneveld, Kortenhoeve, Broederstiende, Leehoeve, Zuiddijk, Bartoutszate, Hoefslagendreef, Laan van Lekkerkerk, Van Erktuinen, Hoflandendreef, Van der Endetuinen, Eijgenraamtuinen, Arkesteijntuinen, Schenkeveldtuinen, Laan van Lansbergen, Kopkas, Lessenaar, Kristalweg, Glaskloksingel, Druivenmuur, Eenruiter.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafDen Hoorn is een dorp in de gemeente Midden-Delfland, provincie Zuid-Holland, Nederland. Het dorp is gelegen onder de rook van Delft.
Het huidige Den Hoorn (een hoorn is de hoek tussen twee waterwegen) werd rond 1100 gesticht onder de naam Dijkshoorn, als onderdeel van de Hof van Delft, een grafelijk bezit. De Dijkshoornse weg diende in de Middeleeuwen als dijk tegen het water vanuit het Leestelsel. De dijk is mogelijk in de 12e eeuw aangelegd na overstromingen.[2] In 1246 kreeg Hof van Delft stadsrechten en groeide het uit tot het huidige Delft. Dijkshoorn en alle andere gebieden rondom Hof van Delft werden vanaf toen bekend als het ambacht Hof van Delft. Tot 1602 lag er een dam tussen de Dijkhoornseweg en de Tanthofkade. Schippers konden hun vaartuigen met een windas overbrengen van de Kickert (nu de Hoornse vaart) in de Gaag. In 1602 werd de dam verwijderd en werd de brug gebouwd. Waarschijnlijk was deze van steen, want in 1625 wordt er gesproken van de de stenen heul "opte Hooren".[3] In 1817 werd dit ambacht een gemeente, maar in 1921 werd het alweer opgeheven. Gedeelten van die opgeheven gemeente, waaronder Den Hoorn, 't Woudt en Abtswoude, kwamen toen bij de toenmalige gemeente Schipluiden. In de 19e eeuw werden de raadsvergaderingen van de gemeente Hof van Delft in het oude Rechthuis gehouden, wat destijds een herberg was. Al vroeg in de 18e eeuw waren er veel boomgaarden en moestuinen gelegen in het huidige Den Hoorn. Langzaam heeft dat zich ontwikkeld tot de commerciële tuinbouw, waarvoor later veel kassen zijn aangelegd.[4] Het gebied is tot halverwege de 20e eeuw onafgebroken in gebruik geweest voor de tuinbouw. Daarna werd het gebied meer en meer bebouwd.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven