Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Heenvliet

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Heenvliet

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Heenvliet

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Heenvliet.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Heenvliet.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Heenvliet en straten zoals bv Blicksteijn, Blijdesteijn, Branderf, Burghtweg, Doelenstraat, Hofkesweg, Kerkweg, Klaproosstraat, Leeuwesteijn, Leliestraat, Markt, Nieuwstraat, Oliphantspad, Ravesteijn, Schoolstraat, Schuttersstraat, Stationsweg, Toldam, Wethouder Gelderlandlaan, Korte Welleweg, van Blankensteinstraat, van Cruiningenweg, van Duyvenvoordeweg, Vioolstraat, Vissersdijk, Wielesteijn, Engel de Merlestraat, Elias Helmpad, Jan Jacob Villeriusstraat, Boomweg, Drieëndijk, Groene Kruisweg Oost, Kanaaldijk Oost, Konijnendijk, Meeldijk, Oudeweg Oost, Welleweg, Wieldijk, Vierschaarpad, De Blaasbalck, Zuijthoeck, Baljuwweg, Burggraafstraat, Coolwijkseweg, Donjonstraat, Hugo van Voorneweg.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafHeenvliet is een plaats met stadsrechten in de Nederlandse gemeente Nissewaard op het dubbeleiland Voorne-Putten, provincie Zuid-Holland. Heenvliet verkreeg stadsrechten in 1469. In de plaats staat de historische ruïne van kasteel Ravesteyn, ofwel kasteel Heenvliet. Het marktplein is in oude staat bewaard gebleven.
Kasteel Heenvliet werd gebouwd omstreeks 1250, het bestond toen voornamelijk uit een opvallend zware donjon. In de kerker van de donjon heeft Angelus Merula (1487-1557) gevangengezeten. Deze pastoor van Heenvliet was vanwege zijn 'ketterse' leringen door de inquisitie opgepakt en uiteindelijk veroordeeld tot de brandstapel. Heenvliet ontving in 1469 stadsrechten. Een moeilijke tijd maakte het stadje ook mee in 1572 toen rondzwervende watergeuzen na de verovering van Den Briel de omtrek onveilig maakten en het kasteel vernielden. In de zeventiende eeuw werd het kasteel gekocht door de hofmeester en diplomaat Johan Polyander van den Kerckhove (1594-1660), die in binnen- en buitenland '(heer van) Heenvliet' werd genoemd. Hij maakte van het huis een paleis van voorname allure. Tot de jaren 60 van de 20e eeuw behoorde ook de buurtschap Nieuwesluis tot het Heenvlietse grondgebied. Deze buurtschap viel echter ten prooi aan de drang tot uitbreiding van het Rotterdamse havengebied. Ondanks enig verzet van de bevolking moest het verdwijnen voor de oprukkende industrie, net als het natuurgebied De Beer en het dorpje Blankenburg, dat tegenover Nieuwesluis was gelegen op het eiland Rozenburg. De gemeente Heenvliet, die was ingesteld op 1 januari 1812, werd op 1 januari 1980 opgeheven. Heenvliet werd toen een onderdeel van de nieuw ingestelde gemeente Bernisse. Bernisse en Spijkenisse gingen op 1 januari 2015 op in de nieuw ingestelde gemeente Nissewaard.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven