Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bergschenhoek

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bergschenhoek

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Bergschenhoek

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Bergschenhoek.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Bergschenhoek.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Bergschenhoek en straten zoals bv Wildersekade, Boterdorpseweg, Schiebroekseweg, Berkelseweg, Groeneweg, Veld en Beemd, Lindenhorst, de Zilverspar, Eikenhorst, Dennenhorst, de Olmen, de Populieren, de Berken, de Lariks, de Ceder, de Elzen, Beukenhorst, de Wilgen, Ds. van Couwenhovelaan, Zwanensingel, Meeuwenlaan, Eiberplein, Zwaluwlaan, Zwaluwplein, Reigerlaan, Europasingel, Hoedemakerlaan, Clausstraat, Rondom, Kerkstraat, Vlaggemansdreef, Dorpsstraat, Smitshoek, De Akker, Bergweg-noord.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafBergschenhoek is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, ten noorden van Rotterdam. Het maakt sinds 2007 onderdeel uit van de gemeente Lansingerland.
Tot de gemeente de voormalige gemeente Bergschenhoek behoorde naast de hoofdplaats ook de kern De Rotte. Bergschenhoek maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam. De voormalige gemeente grensde onder meer aan: Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Rotterdam en Zevenhuizen-Moerkapelle. Op 1 januari 2007 is de gemeente Bergschenhoek samengegaan met de aangrenzende gemeenten Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs in de nieuwe gemeente Lansingerland. In april 2005 hebben de drie gemeenteraden zich uitgesproken voor deze vrijwillige fusie. Bergschenhoek had een partnerschap met de gemeente Maria Enzersdorf in Oostenrijk.Er werd in Bergschenhoek in 1978 een visfuik opgegraven die bijna zesenhalfduizend jaar oud bleek te zijn, gedateerd op omstreeks 4300 v.Chr. Deze vondst toont aan dat er al in de prehistorie mensen naar dit gebied kwamen. Rondtrekkende jagers en vissers hadden hier een klein kamp op een drijvend stuk trilveen gemaakt. Rond het jaar 1000 maakten de gronden waarop het huidige Bergschenhoek ligt nog altijd deel uit van een soort waddengebied.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven