Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rijnsburg

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Rijnsburg

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Rijnsburg

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Rijnsburg.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Rijnsburg.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Rijnsburg en straten zoals bv Oegstgeesterweg, Sandtlaan, Baron van Wassenaarstraat, Tramstraat, Heerenweg, Oude Vlietweg, Hofstraat, Burchtstraat, Kerkstraat, Burgemeester Koomansplein, Westerpark, Waterkers, Abdijlaan, Graaf Florislaan, Smidstraat, Langevaart, Korte Vaart, Rapenburg, Vliet Zuidzijde, Dubbelebuurt, Vliet Noordzijde, Freesiastraat, Anjelierenstraat, Tulpenstraat, Hoftuinplein, Moleneind, Collegiantenstraat, Brouwerstraat, Johannes Poststraat, Jan Wildschutstraat, van der Koddestraat, Joachim Oudaanstraat, Koestraat, Korte Voorhouterweg, Kanaalstraat, Dahliastraat, Anemonenstraat, Irissenstraat, Narcissenstraat, Burgemeester Hermansstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafRijnsburg is een dorp in de gemeente Katwijk in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het overwegend protestants-christelijke Rijnsburg staat vooral bekend om zijn bloembollenteelt en zijn vestiging van FloraHolland. Rijnsburg ligt in de Bollenstreek. De gemeente Rijnsburg is per 1 januari 2006 gefuseerd met de gemeenten Katwijk en Valkenburg tot de nieuwe gemeente Katwijk.
Hoewel er voor de jaartelling al mensen op de gronden van Rijnsburg woonden, was er in de zesde eeuw pas sprake van een echt dorp. De Friezen hadden zich hier gevestigd en archeologische vondsten wijzen erop dat sprake was van een elitaire nederzetting. Een kerkelijk geschrift uit 750 spreekt van 'Rudolfsheim dat nu Rinasburg wordt genoemd'. Op 10 augustus 975 won graaf Dirk II in Rinasburg een gevecht tegen de West-Friezen. Uit dankbaarheid stichtte hij een kapel voor de heilige Laurentius.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven