Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bergambacht

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Bergambacht

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Bergambacht

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Bergambacht.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Bergambacht.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Bergambacht en straten zoals bv Voorstraat, Meent, Burgemeester Uilkensstraat, Kerksingel, Raadhuisstraat, Alingersteeg, Hoofdstraat, H.B. Nederburghplein, P.J. Smitsstraat, Schelpenpad, Bovenberg, Fransekade, West-Vlisterdijk, ‘t Ingse Hof, Jan Blankenstraat, Tussenlanen, Kadijkselaan, Kadijk, Opweg, Burgemeester Huijbrechtstraat, Aan de Bijl, Slotgrachtlaan, Burgemeester Diepenhorststraat, Burgemeester Winklerstraat.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafBergambacht is een dorp en voormalige gemeente in de Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.
De gemeente Bergambacht werd vroeger ook 's Heeraartsberg en Bergambacht genoemd. De gemeente was op 1 januari 1985 ontstaan bij de gemeentelijke herindeling van gemeenten in de Krimpenerwaard. Hierbij werden de toen opgeheven gemeenten Ammerstol en Berkenwoude aan Bergambacht toegevoegd. De Gedeputeerde Staten hebben op 3 februari 2009 een commissie ingesteld die moet gaan onderzoeken hoe de gemeente Bergambacht op kan gaan in een grotere gemeente. Het K5-samenwerkingsverband met de gemeenten Nederlek, Ouderkerk, Schoonhoven en Vlist was daarvoor de basis. Dit resulteerde in het Herindelingsadvies Krimpenerwaard van 10 november 2010 en het wetsbesluit op 19 juni 2014.[3] Op 1 januari 2015 zijn de vijf gemeenten gefuseerd tot de nieuwe gemeente Krimpenerwaard.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven