Home » Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hazerswoude Rijndijk

Schoolfotograaf komt ook in Zuid-Holland Hazerswoude Rijndijk

Dé schoolfotograaf voor de allerleukste foto’s

De schoolfotograaf: tot 10% provisie voor school, gratis sleutelhangers, GEEN gedoe met contant geld en een mooie prijs!
Uiteraard Coronaproef. De schoolfotograaf ook in Zuid-Holland-Hazerswoude-rijndijk

Klant Beoordeling: 5 van 5 sterren op basis van alle 21 Reviews.

Het standaardpakket schoolfoto's

Speciale aanbieding 5 combinatie-afdrukken op 13-18 cm + gratis sleutelhanger voor slechts € 10,00, ook in Hazerswoude-rijndijk.
Schoolfotograaf betaalbaar pakket-13-18 portret
portret
combinatievel bestaande uit 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's waarvan 1 sepia en 1 zwart-wit
13/18: 2 x 6/9 cm + 8 pasfoto's-sepia-z/w
portretfoto zwart-wit met kader
13-18 zwart-wit met kader
een extra speciale afdruk speciaal gemaakt per school
13/18-speciaal per school ontworpen
groepsfoto13/18 Groepsfoto ( ivm privacy hier geblurd)
 sleutelhanger met pasfoto sleutelhanger met pasfoto

Zelf bepalen

Het "foto zwart-wit met kadervel 13/18" mag de schoolleiding eventueel veranderen in een ander combinatievel, uiteraard ook in Hazerswoude-rijndijk.

Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograaf

Uiteraard komen wij in alle wijken van Zuid-Holland-Hazerswoude-rijndijk en straten zoals bv Rijndijk, Molenlaan, Groenestein, Groenhof, Groenendijksepolder, Willem Kloosstraat, Herman Gorterstraat, da Costasingel, Bruggestraat, Groenendijksepad, Kruiskade, Jaagpad, Rhynenburcherlaan, Prinsen Schouw, Zonneveldhof.


Kijk voor alle informatie op de volgende pagina: schoolfotograafHazerswoude-Rijndijk is een dorp in de Nederlandse gemeente Alphen aan den Rijn en ligt in de provincie Zuid-Holland.
Boeren uit het dorp verkregen door het bouwen van dijken en baggeren een belangrijke grondstof: turf. Rond de 16e eeuw veroorzaakte de turfwinning dat het dorp omringd werd door water. Omdat de bouw- en weidegronden veranderd waren in veenplassen vertrokken de meeste mensen. Het dorp bezat tot 1965 aan de Rijndijk de zogenaamde Rembrandtmolen; hier zou Harmen Gerritsz van Rijn (1569-1630) gewoond hebben, de vader van de schilder Rembrandt van Rijn. Delen van de deze molen zijn in 1926 gebruikt voor restauratie van de molen 't Vosje te Kilder, die sindsdien eveneens Rembrandtmolen wordt genoemd. Tot 1 januari 2014 behoorde Hazerswoude-Rijndijk tot de gemeente Rijnwoude, sindsdien behoort het tot de fusiegemeente Alphen aan den Rijn.
(bron: https://nl.wikipedia.org/)

Plaatsen in de buurt waar wij ook komen:

Scroll naar boven